Open the menu MENU

TEST: wat zeggen jouw undies over jou!

Je hebt een prachtige bh gezien, die je heel graag wilt hebben! Maar in plaats van een string hoort er een tanga slip bij… Hierdoor besluit jij uiteindelijk om toch voor een andere set te gaan, ook al was je totally in love met de bh. Wat zegt jouw ondergoed voorkeur over jou als persoon? Lees hieronder wat jouw undies zeggen over jouw karakter!

Brazilians:
Je houdt van satijn, lace en mesh. Je hebt lef, houdt ervan om op reis te gaan en staat altijd open voor nieuwe uitdagingen! Je bent een echte fashionista! Je bent out-going en stapt makkelijk op anderen af. Anderen zien jou als spontaan en zijn soms een tikje jaloers op jouw stralende persoonlijkheid. Kortom jij rockt elke brazilian!

Slips:
Bestaat jouw collectie vooral uit slips? Jij bent een echte comfy beauty, je bent fashionable maar vind het ook belangrijk dat je outfits goed en vooral fijn zitten. Je bent zelfverzekerd en zit goed in je vel. Je staat met beide benen op de grond en weet goed wat je wilt. Als vriendinnen boy trouble hebben, komen ze als eerste naar jou voor advies! Heerlijk die nuchterheid!


Boxers:
Is jouw favoriet de boxer? Dan betekent het niet dat je een tomboy bent! Je voelt je gewoon het fijnste in een boxer, omdat die jou zekerheid geeft! Je bent onafhankelijk en sterk of je nou wel of geen man aan je zijde hebt! Je hebt een kleine groep vrienden/vriendinnen waar je heel close mee bent. Je bent graag omringt door de mensen die belangrijk voor jou zijn, want daar voel je je helemaal jezelf.

 


Strings:
Als jij je lade opent, ligt die dan helemaal vol met, strings, strings en nog eens strings? Dan ben jij een echte girlboss! Je bent een zelfbewuste vrouw, die weet wat ze wilt en daar dan ook echt volledig voor gaat! Je draagt het liefste strings, omdat je ze niet ziet onder je fashionable outfit. Bovendien begint jouw outfit bij je lingerie en draag je graag mooie lingerie onder je kleding. Nu nog een statement lippenstift op je lippen en een paar goede hakken en jij kan de wereld aan!

Welk ondergoed beschrijft jou het beste? Of wil je nu toch eens een nieuw model proberen? De keuze is oneindig! Van boxer tot brazilian en van slip tot string. Time to shop!

Comments