Open the menu MENU

Start an adventure: Hunkemöller ambassadors in Dubrovnik

Dubrovnik is het nieuwe Ibiza! Afgelopen week lieten wij ons betoveren door deze prachtige stad waar onder andere ‘Game of Thrones’ is opgenomen. De rotsblokken versus de azuurblauwe zee, prachtige palmbomen en de binnenstad met veel historie, dé ideale setting om onze bikini collectie en festival items te fotograferen. Benieuwd naar het resultaat? Krijg hieronder alvast een impressie.

Dubrovnik
Ambassadors Lynn (@whoisthatblonde), Nora (@allaboutnori), Elke (@elkesockeel), Lisa (@lices.se) en Sarah (@sarahposin) verbleven tijdens de #HKMabroad trip in het luxe viersterren hotel Valamar Lacroma Dubrovnik(aanrader!). Met uitzicht op zee was het heerlijk wakker worden (#goals) en kon de bikini shoot van start gaan. Valamar Lacroma Dubrovnik biedt een groot zwembad, wellness resort en strand, die perfect aansloten op onze needs. Ook was Copacabana Beach onderdeel van de shoot locaties, met zijn cabanas een paradise on earth.

Bikini collectie
Ben je fan van triangel bikini’s, of zijn bandeau tops meer jouw ding? In onze nieuwe bikini collectie vind je voor ieder lichaamstype en voor elke maat een passende bikini. Wist je dat het helemaal on trend is om verschillende printjes of stijlen met elkaar te combineren? Kies ook vooral een exemplaar die jou extra zelfverzekerd laat voelen, the beach is your runway! Met matchende strand accessoires maak jij jouw look helemaal compleet, en wist je dat wij ook leuke sieraden verkopen?

HKMabroad_Croatia_01-WEB
HKMabroad_Croatia_02-WEB
HKMabroad_Croatia_03-WEB
HKMabroad_Croatia_09-WEB
HKMabroad_Croatia_04-WEB
HKMabroad_Croatia_05-WEB
HKMabroad_Croatia_06-WEB
HKMabroad_Croatia_08-WEB
Ambassadors Lynn, Nora, Elke, Lisa en Sarah tonen hun favorieten uit de laatste badmode collectie met onder andere Doutzen’s Summer Stories. Vanaf 5 mei is deze musthave collectie ook in alle Hunkemöller winkels verkrijgbaar. Welke bikini staat er op jouw wishlist voor zomer 2017?

*Deze trip werd mede mogelijk gemaakt door Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel.

Comments