Open the menu MENU

Anna Nooshin’s eerste swimwear collectie

We spreken Anna Nooshin op Aruba over het ontwerpen van haar eigen swimwear collectie, haar liefde voor bikini’s en wat absoluut niet mag ontbreken in je koffer.

Anna Nooshin poseert in haar eerste eigen swimwear collectie voor Hunkemöller op Aruba. Anna staat bekend om haar gevoel voor mode. De collectie is dan ook geïnspireerd op haar bruisende en ondernemende levensstijl als top blogger, vlogger, tv-presentator en auteur. Benieuwd naar de ideeën achter de Anna Nooshin swimwear collectie? Anna onthult ze hier.

First things first: Hoe is het om je eigen swimwear collectie te mogen ontwerpen?
Zo mogelijk nog toffer dan een eigen lingerie collectie, alhoewel ik het allebei echt intens waardeer en er niet tussen zou kunnen kiezen. We hadden nooit durven te dromen dat de lingerie collectie zo’n onwijs succes zou zijn en ik hoop dat we met de swimwear collectie ook weer dezelfde richting op kunnen gaan.

Wat voor gevoel wil je overbrengen met je eerste eigen swimwear collectie?
Een gevoel van empowerment, effortless sexy en comfort. Bij badkleding vind ik comfort het aller belangrijkste en daarom hebben we in deze collectie heel erg rekening gehouden met het functionele aspect. Vrouwen met grotere borsten maar een smalle taille kunnen alle bandjes zelf knopen en verstellen en ook de broekjes zijn extra klein, een primeur voor Hunkemöller. Daarnaast wil ik dat iedere vrouw die de stukken draagt zich direct heel sexy en zelfverzekerd voelt. Ik wil niet dat ze zich nog druk hoeft te maken om los vallende bandjes, irritante knellingen of te wijde/te strakke taferelen.

Waar ben je het meest trots op?
Dat het echt een collectie is die heel erg in lijn loopt met mijn lingerie collectie maar dat het tegelijkertijd heel erg vertrouwd en cool aanvoelt. Dat het wat rauwer is. Dat we de mooiste stoffen hebben kunnen gebruiken. Dat het wat mij betreft helemaal past bij de vrouw van nu en dat het daarnaast zo onwijs mooi valt op allemaal verschillende lichamen.

Wat is jouw signature look als het om badmode gaat? Hoeveel stuks bezit je?
Echt intens veel. Ik merk dat ik heel erg fan ben van badpakken, daar kan ik echt van genieten. Ik ben dan vooral dol op een ouderwetse Pamela Anderson achtige fit, hoog uitgesneden, en van wat side boob ben ik absoluut niet vies. Ik denk dat een goed badpak je lichaam echt heel mooi kan laten uitkomen. Je zal me de komende maanden dus kunnen uittekenen in de twee badpakken uit mijn collectie..

Wat zit er allemaal in je reiskoffer en kun je dus echt niet zonder?
Zonnebrand, altijd, factor 50
Desinfect gel, want smetvrees
Een hoed/pet voor de zon
Lippenbalsem
Polaroid camera
Een goed boek
Camera laders en wereldstekkers
Mijn eigen badjas van de Anna Nooshin x Hunkemöller collectie en de pyjama set gaan ook altijd mee

Fashionistas be aware! De Anna Nooshin for Hunkemöller swimwear collectie is vanaf mid februari online en in geselecteerde Hunkemöller winkels verkrijgbaar. Houd onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates rond #AnnaforHKM.

Comments