Open the menu MENU

Jouw billen worden blij van deze bikini broekjes

Weet jij al welk bikini broekje het beste bij jou past? We weten allemaal wat zakken op een jeans voor je billen kunnen doen (hell yeah!), maar heb jij er ooit over nagedacht dat bikini broekjes je billen er ook allemaal anders uit laten zien? Om jou te helpen om het perfecte bikini broekje te scoren hebben wij ze even op een rijtje gezet. Vind hier onze tips & tricks zodat jij het juiste bikini broekje scoort voor jouw bil-vorm 😉.

Brazilian broekje
De brazilian ken je vast wel! Je hebt hem waarschijnlijk al in je kast, maar wist jij ook dat er brazilian bikini broekjes zijn? Dit broekje is vrij diep uitgesneden waardoor je perfect jouw goed getrainde billen kan showen. Nu kan je dus ook vol zelfvertrouwen in je lievelings shape over het strand lopen. Hoe geweldig is dat?

Tanga broekje
Bij de tie tanga zitten er touwtjes aan de zijkant van het broekje. Die zijn perfect als jij je broekje wilt kunnen verstellen, maar ook heel erg handig voor als je niet te dikke bandjes aan de zijkant wilt hebben. Ben jij toch een beetje onzeker of de mini vetjes die jij hebt, dan is de tie tanga een aanrader, omdat deze zo los om je taille valt. De tie tanga is ook perfect om mee te zonnen, want je ziet bijna geen tan lines aan de zijkant, dit komt natuurlijk door de dunne touwtjes.

Cheeky bikini slip
De cheeky bikini slip is perfect voor als jij een net wat lager uitgesneden broekje wilt hebben. Je benen lijken hierdoor langer en hij is mega sexy, omdat je net wat meer van de bil laat zien 😉. Een echte aanrader dus!

High waisted broekje
De high waist bikini slip is een hoger uitgesneden broekje en valt daardoor over je buik heen. Wil jij buik net iets meer bedekken? Dan is dit het perfecte broekje voor jou! Door het hoge broekje komen je benen nog beter uit, helemaal als hij high leg is! In de nieuwe Doutzen Summer Stories collectie zit ook het perfecte high waist bikini broekje, heb jij hem al gezien?

Rio broekje
Wil jij toch liever iets meer bedekken? Dan is de rio slip het perfecte broekje voor jou! Deze slip geeft meer bedekking bij de billen en heeft een bredere band bij de heup. Deze klassieke slip staat goed bij iedereen!

Boxer
Ben jij een sportieve chick die graag het avontuur aangaat? Dan is de boxer perfect voor jou! Met die broekje kun je allerlei activiteiten gaan doen! Je billen worden goed bedekt en dat geeft jou extra zelfvertrouwen als jij jezelf in het zweet aan het werken bent.

Ben jij er achter gekomen welk broekje pas het beste bij jou? Ben je nog opzoek naar de echte beach must-haves om je look helemaal compleet te maken? Neem dan zeker een kijkje in onze nieuwe swimwear collectie!

Comments