Open the menu MENU

De nude bh – onmisbaar in jouw lingeriecollectie

The essential – nude lingerie. Als het goed is heb jij minimaal één nude bh in je kast liggen, zo niet is het zeker aan te raden om deze aan te schaffen voor de zomer. Want: is niet zichtbaar onder lichte kleuren of semi-doorschijnende materialen. Daarnaast is de nude bh als strapless variant ideaal te matchen onder iedere top of jurk. Kom maar op met die off-the-shoulder tops, strapless playsuits en white-on-white summer outfits!

 

Beauty has no skin tone
Voorheen kon je kiezen uit één nude kleurige bh, maar daar is verandering in gekomen! De nude collectie is nu uitgebreid met maar liefst 7 verschillende nude kleuren, zodat je altijd een bh kunt vinden die past bij jouw huidskleur. Dé ideale bh voor deze zomer! De voorgevormde strapless bh genaamd Angie is verkrijgbaar in cup A70 t/m G85. Je matcht deze bh met een bijpassende string of brazilian (XS t/m XL).


Afwisselen is key!
Vaak worden basics regelmatig gedragen aangezien ze een gladde cup hebben, waardoor ze ‘onzichtbaar’ zijn, en ze ook nog eens met iedere type outfit gecombineerd kunnen worden. Houd er rekening mee dat door intensief dragen je bh sneller op is en je hierdoor minder support krijgt. Het is aan te raden de bh af te wisselen en wellicht zelfs een goede investering om er twee aan te schaffen wanneer je merkt dat je een type bh vaak draagt (en daardoor ook veel moet wassen).

Zomer tip
Draag jij jouw nude bh het hele jaar door? Je zult merken dat je deze bh op vakantie ook veelvuldig draagt doordat je lekker uit kunt pakken met je zomerse outfits. Show some skin! Wanneer jij lekker bruin wordt in twee (of drie – lucky you!) weken zonvakantie, is het misschien ook een goed idee om een nude bh aan te schaffen in jouw ‘summer vibes’ kleur. Kom maar door met die witte boho outfitjes!

Is jouw nude bh aan vervanging toe?
Twijfel je over welke nude kleur het beste bij jou past? Is het een tijd geleden wanneer jij je hebt laten opmeten of ben je in korte tijd aangekomen/afgevallen? Ga dan langs een van onze winkels. Onze fashionista’s geven jou advies over de maat door middel van een persoonlijke passessie. Ook kun je verschillende nude bh’s passen zodat jij zeker weet welke kleur het meest bij jouw huidskleur past.


Ben jij ook al bekend met de Shape & Fits? Want als je erachter komt wat jouw Shape & Fit is, is het een stuk gemakkelijker om in de toekomst lingerie (online) te shoppen! Maar hier kan de Fashionista in de winkel jou nog heel veel meer over uitleggen

Comments