Open the menu MENU

Nieuw: Hunkemöller Designer collecties

De nieuwe ‘Designer collecties’ zijn ontworpen om gezien te worden! Onze inhouse designers krijgen nu ook een collectie die geheel naar eigen handschrift ontworpen is. Designer Patricia komt met een super stylish sport collectie die je als outfit voor- of na het sporten draagt, waarbij designer Marine een romantische kanten collectie heeft bedacht die gemaakt is van de fijnste materialen. Wij zijn fan!

HKMX Studio Designer collectie
Designer: Patricia

1. Hoe onderscheid de ‘HKMX Studio Designer collectie’ van de HKMX sport collectie?
Deze collectie is een echte Athleasure collectie, je outfit voor voor- of na het sporten. Het is een collectie welke je de hele dag kan dragen. Het is Fashion met een sporty twist.

2. Wat is de inspiratie achter deze ‘Designer collectie’?
Sporten en gezond leven is een mindset, een manier van leven waar steeds meer mensen bewust van worden en mee bezig zijn. Dit willen we ook uitdragen in onze kleding. Comfort met innovatieve stoffen geven deze collectie een echt Fashion gevoel.

3. Welk item is jouw absolute favoriet en waarom?
De set van de foto, bonded crop top met culotte, met zwarte parka in bonded mesh. Hier komen alle aspecten van het concept samen. Sportieve look, toch fashion, innovatieve materialen, maar nog steeds vrouwelijk.

4. Hoe ziet de ‘HKMX Studio Designer collectie’ vrouw eruit?
Dit is een stoere, onafhankelijke en sterke sexy vrouw. Ze durft zich te onderscheiden en staat voor wie ze is. Power!!

5. Kun je ons alvast een kleine hint geven over de volgende collectie waar je nu mee bezig bent?
Vrouwelijk, zacht, aaibaar en toch nog steeds super sportief!!

Designer_Collectie_sport
Designer collectie – lingerie*
Designer: Marine

1. Wat is de inspiratie achter je allereerste ‘Designer collectie’?
Mijn doel voor deze eerste ‘Designer collectie’ was om high fashion invloeden te gebruiken en exclusieve items te creëren die echt opvallen naast de huidige Hunkemöller lingerie collecties.

2. Hoe herken je jouw handschrift in deze prachtige collectie?
Als NOIR collectie designer gebruik ik voor mijn ‘Designer collectie’ hetzelfde handschrift, alleen heeft deze collectie een hoger fashion gehalte, maar nog steeds sexy en super vrouwelijk.

3. Welk item is jouw absolute favoriet en waarom?
De ‘Asteria’ lijn, met de balcony top als absolute favoriet. Deze top is echt eens iets anders en kan niet wachten om reacties te ontvangen van onze klanten!

4. Kun je ons alvast een kleine hint geven over de volgende collectie waar je nu mee bezig bent?
Ik kan je vertellen dat mijn volgende collectie heel anders gaat worden! Geïnspireerd op punk fashion en girls gangs, maar wel met een moderne en vrouwelijke touch. Ben je nieuwsgierig geworden?

Designer_Collectie
Bekijk nu beide ‘Designer collecties. Wees snel wat de collecties zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

Comments