Open the menu MENU

GIVE AWAY: Doutzen’s Summer Stories holiday package

A holiday isn’t a holiday, without plenty of freedom and fun! En natuurlijk mogen zomeroutfits niet ontbreken aan dit lijstje! En guess what?! Wij geven een heel fijn zomerpakket weg die bestaat uit dé musthave items uit de Doutzen’s Summer Stories collectie. Lees snel verder hoe je kans kunt maken!


Hebben! Hebben! Hebben!
Heb jij de nieuwe Doutzen’s Summer Stories collectie al gespot? Vanaf 29 april is deze swim collectie met thema Hollywood Glam verkrijgbaar in de Hunkemöller winkels en online. Een van de eyecatchers is de Gold Goddess bikini. Deze gouden (tiny)bikini is ontworpen door Doutzen en van dit item wordt 50% van de opbrengst gedoneerd aan Doutzen’s goede doel: Knot On My Planet.

Doutzen: “Ik ben zo blij dat ik Knot On My Planet kan ondersteunen in mijn samenwerking met Hunkemöller. Het ontwerpen van swimwear is altijd zo ontzettend leuk en toen we met het idee kwamen een bikini te maken voor Knot On My Planet, voelde het echt alsof alles ineens samen kwam.”

De bikini is dan ook precies wat Doutzen zou willen dragen tijdens haar eigen vakantie: glanzend goud voor dé perfecte summer vibe, een sexy shape én als leuk detail een klein olifant bedeltje. We love it!

WIN Doutzen’s Summer Stories holiday package
Het zomerpakket bestaat uit allemaal leuke items van de Doutzen’s Summer Stories collectie, die zeker niet zullen misstaan tijdens jouw volgende zonvakantie. Ben jij al helemaal ready?

Laat aan ons weten in een reactie onder deze blog waarom jij deze holiday package moet winnen en wat jouw vakantie plannen zijn (want daar zijn wij heel benieuwd naar)! Wees creatief!

De winnaar wordt op vrijdag 10 mei bekend gemaakt door een reactie onder haar comment. Houd de blog goed in de gaten!

Actievoorwaarden
•Om kans te maken op de prijs dient de deelnemer een bericht onder dit Hunkemöller blog artikel achter te laten. De actie loopt van maandag 29 april t/m donderdag 9 mei. De winnaar wordt op vrijdag 10 mei gekozen en bekend gemaakt door een reactie onder haar comment.
•De winnaar wint een “Holiday package” gevuld met allerlei artikelen uit de Doutzen’s Summer Stories collectie.
•Na het bekendmaken van de winnaar zal door Hunkemöller via een reactie onder het bericht op de blog worden gevraagd om de contactgegevens via een privé bericht op Facebook of Instagram te sturen. De contactgegevens worden uitsluitend alleen voor deze winactie gebruikt.
•De winnaar dient binnen vier dagen reactie te geven op de bekendmaking. Wanneer er na vier dagen geen reactie wordt vernomen zal Hunkemöller een nieuwe winnaar selecteren.
•De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. Het is tevens niet mogelijk om een product te ruilen tegen een ander product en/of prijs. De prijs zal per post worden toegezonden of er kan worden gevraagd om de prijs in een specifiek filiaal op te halen.
•Medewerkers van (/franchise partners van) Hunkemöller worden van deelname aan deze actie uitgesloten.

Comments