Open the menu MENU

Event Report: Anna Nooshin swimwear collectie

Het Veaudeville theater aan de Singel in Amsterdam is omgetoverd tot een zomers paradijs met gekleurde bloemen, instawaardige bites én de musthave Anna Nooshin by Hunkemöller swimwear collectie. Pers, bloggers en geselecteerde Hunkemöller members zijn uitgenodigd om dit event bij te wonen en Anna Nooshin te interviewen over haar eerste swimwear collectie. Zie hier een impressie van het event!

Anna Nooshin swimwear collectie
De Anna Nooshin by Hunkemöller swimwear collectie heeft een hoog hebben-gehalte en weerspiegelt Anna’s uitgesproken gevoel voor mode. Op Aruba hebben wij Anna Nooshin gesproken over het ontwerpen van haar eigen swimwear collectie, haar liefde voor bikini’s en wat absoluut niet mag ontbreken in je koffer. Lees hier het gehele interview.

De Nederlandse modeblogger, YouTuber, tv-host en auteur straalt en is trots op haar eerste swimwear collectie. De Anna Nooshin swimwear collectie bestaat uit fashionable badpakken, bikini’s met zowel kleine broekjes (yes!) als hight waist modellen, met eye-catching details als embroidery, pailetten en speelse bandjes.


Anna_Nooshin_Swimwear02
AK8A7871 Anna Chosen
AK8A8082 ANNA for HKM
AK8A8206 ANNA for HKM
Anna_Nooshin_Swimwear04
AK8A8155 ANNA for HKM
AK8A8243 ANNA for HKM
Anna_Nooshin_Swimwear05
Fashionistas be aware! De Anna Nooshin by Hunkemöller swimwear collectie is vanaf 10 februari online en vanaf 15 februari in geselecteerde Hunkemöller winkels verkrijgbaar. Houd onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates rond #AnnaforHKM en volg @annanooshin voor meer nieuws.

Volg ons op Instagram (@hunkemoller) voor de laatste updates van het event. Welk item van de Anna Nooshin swimwear collectie staat er op jouw wishlist?

Comments