Open the menu MENU

Favoriete items van de Fashion Week Collectie!

Sinds kort is de Fashion Week Collectie van Hunkemöller verkrijgbaar en opnieuw ben ik verliefd geworden op de stijlen! In deze blog vertel ik jullie over mijn favoriete items van de collectie en laat ik jullie zien hoe en wanneer ik deze aantrek.

hunkemoller_chiara_modemood_6
In de collectie is het hoofdthema ‘’lace, lace, lace’’. Deze cute lace shorts zijn één van mijn favoriete items: super comfy en nog steeds elegant! Daarom kan je deze shorts ook dragen in je vrije tijd, bijvoorbeeld op een warme zomerse dag. Je kunt de shorts overigens perfect combineren met een cool T-shirtje van je favoriete band of gewoon cozy in bed of thuis.

hunkemoller_chiara_modemood_9
Hetzelfde geldt voor deze geweldige onesie, ideaal voor tijdens het slapen, welke ook nog eens comfortabel zit – dus niks prikt of irriteert! Dit item heeft een lage hals zodat je bijvoorbeeld deze geweldige body eronder kunt dragen:

IMG_6318
Dit lace topje vind ik ook heel erg leuk. Nu is de vraag: ‘’Wat doe ik eronder aan?’’ Het antwoord luidt: Een mooie kanten bh of een fancy topje. Afhankelijk van de occasion kun je het boven of onder je kleding dragen en het is een echte go-to-item, zelfs in je vrije tijd.

hunkemoller_chiara_modemood_3

Wat zijn jouw favoriete items van de Fashion Week Collectie?

Liefs, Chiara
http://www.modemood.de/
@modemood_blog

Comments