Open the menu MENU

GIVE AWAY Hunkemöller x STYLEDRY festivalpakket!

Ga jij regelmatig los op de lekkerste beats en heb jij wel zin in een festival? Dan mag dit exclusieve Hunkemöller x STYLEDRY festivalpakket niet ontbreken! Met dit pakket zijn jij en je bestie festival-ready en kun jij naast de musthave STYLEDRY items jouw favoriete festival items (of savers!) shoppen in onze festival collectie. Lees snel verder en doe mee!

Wij hebben dé ultieme festival items voor jou geselecteerd! Je vind ze hier:

Hunkemöller festival collectie
Dress to impress! En hierbij bedoelen we vooral jezelf J. Je wilt echt niet de hele dag rondlopen in een outfit die te warm (lees: zweten en plakken aan je lichaam) of te strak is. Kies voor een look waar jij je goed in voelt én waar je lekker in kan dansen! In onze festival collectie vind je festival proof badpakken en bikini’s, tuniekjes, playsuits, shorts en bh accessoires.

STYLEDRY ORIGINAL Dry Shampoo Compact Powder
Ben je klaar voor een primeur? Wat dacht je van een vegan droogshampoo in compact powder-vorm? Één veeg met het zachte kwastje en het transparante poeder laat vettig haar supersnel verdwijnen (YES!). Check het resultaat zelf maar in het handige spiegeltje, mocht je nog niet overtuigd zijn van de superkrachten van deze lifesaver!

STYLEDRY ORIGINAL Blot & Go
Zeg maar gedag tegen vettig haar met deze olie absorberende blotting paper mét droogshampoo. Superhandig voor on-the-go! Neem ze mee in je (festival) tasje voor fris haar in enkele seconden!

STYLEDRY Original Turban Shower Cap
Ben je gek op het idee van een shower cap, maar valt de realiteit altijd tegen? Dat vinden wij nou ook. Daarom hebben wij de STYLEDRY shower cap uitgevonden. De zachte Lycra beschermt je haar tegen water (bye bye frizz), laat geen lelijke afdruk achter en heeft precies de juiste pasvorm – geen plukje haar blijft onbeschermd achter. Ideaal wanneer je een korte douche neemt tijdens je festival weekend!

WIN een Hunkemöller x STYLEDRY festivalpakket
Yes, ben jij echt een diehard-festival-fan en staat het winnen van dit exclusieve Hunkemöller x STYLEDRY festivalpakket* voor jou en je bestie bovenaan je wishlist? Doe nu mee en maak kans! Deel jouw ultieme festival tip met ons door een reactie onder deze blog achter te laten!

De winnaressen worden op 24 juni bekend gemaakt. Houd de blog goed in de gaten en wie weet ben jij binnenkort wel helemaal ready voor jullie volgende festival!

Actievoorwaarden
•Om kans te maken op de prijs dient de deelnemer een bericht onder dit Hunkemöller blog artikel achter te laten. De actie loopt van 12.06.2019 t/m 23.06.2019. De winnaressen worden op 24.06.2019 gekozen en bekend gemaakt door een reactie vanuit Hunkemöller onder haar comment.
•De winnaar wint een festivalpakket bestaande uit: 2x een Hunkemöller giftvoucher t.w.v. €50 per voucher, en 2x een STYLEDRY pakket bestaande uit de STYLEDRY Original Turban Shower Cap, STYLEDRY ORIGINAL Blot & Go en de STYLEDRY ORIGINAL Dry Shampoo Compact Powder voor haarzelf en haar best friend.
•Na het bekendmaken van de winnaar zal door Hunkemöller via een reactie onder het bericht op de blog worden gevraagd om de contactgegevens via een privé bericht op Facebook of Instagram te sturen. De contactgegevens worden uitsluitend alleen voor deze winactie gebruikt.
•De winnaar dient binnen vier dagen reactie te geven op de bekendmaking. Wanneer er na vier dagen geen reactie wordt vernomen zal Hunkemöller een nieuwe winnaar selecteren.
•De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. Het is tevens niet mogelijk om een product te ruilen tegen een ander product en/of prijs. De prijs zal per post worden toegezonden of er kan worden gevraagd om de prijs in een specifiek filiaal op te halen.
•Medewerkers van (/franchise partners van) Hunkemöller worden van deelname aan deze actie uitgesloten.

Comments