Open the menu MENU

Hunkemöller Fashion Event – trends Spring/Summer 2017

Today is the day: Hét event waar wij al maanden naar uit kijken! Het Hunkemöller Fashion Event staat in het teken van de Spring/Summer 2017 trends. De modellen tonen de nieuwste lingerie, sport en swimwear collecties met musthaves waar je helemaal hebberig van wordt. Get into the summer mood en laat je inspireren tijdens de Instagram live stream.

Hunkemöller Fashion Event
De maar liefst 20 modellen(!) zijn op dit moment druk in de weer met haar en make up, doorpassen van de Hunkemöller outfits en de laatste ronde over de catwalk. Dit exclusieve Fashion Event is alleen toegankelijk voor Hunkemöller werknemers én 10 gelukkigen die een ticket hebben gewonnen. Niet getreurd! Ook wanneer je geen ticket hebt kun je dit fantastische event volgen. Vanaf 16:00 uur kun je de highlights van het Fashion Event volgen via onze Instagram livestream (@hunkemoller), dus zorg dat je er bij bent!

Hunkemöller backstage_01
Hunkemöller backstage_02
Hunkemöller backstage_03
Hunkemöller backstage_04
Hunkemöller backstage_05
Hunkemöller collecties
Een aantal items van het Hunkemöller Fashion Event kun je al direct shoppen! Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie (#HKMfashionevent). Ook kun je deze week op onze blog een verslag vinden van het Fashion Event, inclusief een video en foto’s!

Het Hunkemöller Fashion Event wordt mede mogelijk gemaakt door SESSIBON en PUMA.

Comments