Open the menu MENU

Bra Party: Pretty things come in 3

Het is tijd om je lingerie lade eens flink te updaten! We bergen onze warme sweaters op en kleurrijke tops en printjes komen weer tevoorschijn #eindelijk. Bij deze garderobe change hoort natuurlijk ook een kritische blik op je lingerie verzameling. Ben je in het bezit van een gladde bh voor onder dunne tops, een kleurrijk exemplaar die je instant blij maakt in welke mood je ook bent? Ook mag een strapless variant niet ontbreken wanneer je fan bent van de off shoulder trend. Hoezo te duur? Tijdens Bra Party shop je de 3e bh gratis of krijg je de 2e bh -50%.

Bra Party collectie
Voordat je naar de winkel rent of als een malle online gaat shoppen, (ja, er is véél keuze) wij hebben de musthaves van dit moment voor je op een rijtje gezet. Wist je dat je via Instagram op de hoogte kunt blijven van nieuwe setjes en je dagelijks gevoed wordt met een dosis inspiratie?

Kies jij standaard voor zwart? Think out of the box en verras jezelf (of je lover) met een kleurrijk setje. Wist je dat een kleurtje veel doet voor je humeur? Ook erg leuk om je nagellak op je setje af te stemmen, probeer jij het uit?

Bra_Party01
Een gladde bh hoeft niet persee saai te zijn. Een subtiel kanten randje is een fijne toevoeging en maakt de bh nog steeds geschikt voor een lente musthave. Heb jij er al een in je kast hangen?

Bra_Party_02
Een strapless bh doet het goed in de zomer. Deze bh kun je zowel met- als zonder bandjes dragen waardoor het easy te combineren is met je zomeroutfits. Tip: koop een bh op het wijdst mogelijke haakje, wanneer je hem vaker draagt zal de band iets wijder worden en we willen natuurlijk niet dat een strapless bh gaat zakken.

Bra_Party03
Welke items zijn jouw favoriet? Bekijk de gehele Bra Party collectie en shop till you drop!

Comments