Open the menu MENU

Report: Hunkemöller Fashion Event

Fashionistas be aware! Onlangs showden wij onze allernieuwste collecties tijdens het Hunkemöller Fashion event. Maar liefst 20 modellen liepen over de catwalk in prachtige kanten lingeriesetjes, musthave bikini’s (laat de zomer maar komen!) en stoere sport outfits. Heb je de Instagram livestream helaas gemist? Niet getreurd! Vind hieronder een selectie aan beelden en laat je inspireren!

Nieuwste collecties
Nu de zomer er weer aankomt kunnen we niet wachten om kleur toe te voegen aan onze garderobe. Of je nu dichtbij blijft of een tropische bestemming hebt gepland, goed excuus om inspiratie op te doen voor een flinke shopsessie (#cantwait). Ben jij een lucky girl die binnenkort al op vakantie gaat? Bekijk onze huidige swimwear collectie die bestaat uit kleurrijke bikini’s in verschillende shapes, speelse details en trendy printjes.

Nu de temperaturen gaan stijgen mogen de sweaters uit en luchtige materialen aan. Dit weer leent zich voor laagjes, vergeet daarbij niet je lingerie hierop af te stemmen! Super verleidelijk om een subtiel kanten randje boven je top uit te laten komen, of wat dacht je van een (afneembare) hals detail die écht onderdeel wordt van je outfit? In de zomer collectie zijn de setjes ontworpen om gezien te worden.

Ben jij al helemaal klaar voor het festival seizoen? Je favoriete denim short combineer jij met strappy sandals, een wijde top met daaronder een kleurrijke bralette of bikini top en daar mag een klein tasje van macramé natuurlijk niet bij ontbreken. Mag het net iets extra’s hebben? Wat dacht je van een body chain over je top voor a sparkling touch? Wij zijn fan!

Bekijk hieronder een aantal beelden van het Hunkemöller Fashion Event en bekijk de nieuwste collecties online.

HKM_fashion_event_06WEB
HKM_fashion_event_01WEB
HKM_fashion_event_coverWEB
HKM_fashion_event_09WEB
HKM_fashion_event_10WEB
HKM_fashion_event_02WEB
HKM_fashion_event_11WEB
HKM_fashion_event_03WEB
HKM_fashion_event_04WEB
HKM_fashion_event_15WEB
HKM_fashion_event_16WEB
HKM_fashion_event_17WEB
HKM_fashion_event_18WEB
Het Hunkemöller Fashion Event werd mede mogelijk gemaakt door SESSIBON en PUMA.

Comments