Open the menu MENU

De mooiste items uit de Big Sexy Sale

“Because I bought it on sale, I actually made money.” Hoera, we zitten volop in de sale periode en dit is de perfecte gelegenheid om jouw kledingkast aan te vullen met pareltjes voor een zacht prijsje. Ja je hoort het goed; onze Big Sexy Sale is van start gegaan en of je nu op zoek bent naar een mooi lingeriesetje, een warme pyjama of wat leuke slips, grijp nu je kans!

All you need is new lingerie
Pretty lingerie makes it all better! Hoe lang is het geleden dat je jezelf hebt verwend met een lingeriesetje? Lang? Dan is het tijd voor nieuwe lingerie. Heb jij nog geen bralette in je kast? Dit musthave item is ideaal voor een comfi Friday. Wist je dat je minimaal 4 bh’s nodig hebt, zodat je nog genoeg steun krijgt? Lees hier hoe je kunt herkennen wanneer je toe bent aan een nieuwe bh! Goed excuus dus om jezelf weer eens te verwennen.

Loungewear
De winter is nog niet voorbij en wie weet moet de koudste periode nog wel komen (you never know). Shop een comfi loungewear outfitje en geniet nog van die gezellige, warme, winterse avonden! Niets is zo heerlijk als een couch date met je favoriete serie in loungewear (Geef toe).

Something extra
Er zijn ook een aantal té leuke musthave accessoires in de sale, die je waarschijnlijk niet kunt laten liggen! Make-up tasjes, slippers of een heerlijke warme kruik? Altijd lekker om in huis te hebben en echte ‘hebben’ items, die je misschien niet altijd nodig hebt & in de sale heel verleidelijk zijn.

Heb jij al een Big Sexy Sale verlanglijstje? Get it now or regret it later!

This beautiful location is sponsored by Pulitzer Amsterdam.

Comments