Open the menu MENU

Zin in iets nieuws? Win €100,- shoptegoed bij Hunkemöller!

De winter is nog maar net begonnen, maar wij kunnen niet wachten totdat het voorjaar aanbreekt. Wat jij? Nieuwe lingeriesetjes in zachte kleuren mogen niet in je kast ontbreken, net als bikini’s die matchen bij de vakantie die je in het voorjaar gaat boeken. En wat dacht je van een nieuwe sportoutfit voor een extra dosis motivatie? Lees snel verder hoe je kans maakt op €100,- shoptegoed bij Hunkemöller!

Wat moet je doen?
Plaats een reactie onderaan dit blog artikel en laat ons weten welke musthaves jij zeker weten gaat aanschaffen wanneer je een Hunkemöller lingeriekaart t.w.v €100,- wint. Reageer & duimen maar!

Inspiratie
Wij begrijpen helemaal dat het lastig kiezen is tussen alle nieuwe collecties die geïnspireerd zijn op de laatste trends. Om je een handje te helpen hebben wij onze favorieten voor je op een rijtje gezet!

1. Sport collectie
Een nieuw sport setje zorgt ervoor dat je nóg gemotiveerder bent in het werken aan een fit en sterk lichaam. De Doutzen’s Sports Stories collectie is jouw match!

Doutzen sport
2. Lingerie
Zwart kant is altijd goed, maar stap eens uit je comfort zone met een lingerie setje in een uitgeproken kleur. Wat dacht je van paars? Dé trendkleur van 2017. Te heftig? Kies dan voor een zachte kleur.

Lingerie
3. Bikini
Ga je in het voorjaar naar een zonnig oord? De nieuwe swimwear collectie bevat veel kleurrijke bikini’s met speelse straps (hebben!). Wist je dat de Anna Nooshin siwmwear collectie vanaf 10 februari online verkrijgbaar is? We can’t wait!

swimwear
Actievoorwaarden
• Om kans te maken op het winnen van een Hunkemöller lingeriekaart t.w.v. €100,- dient de deelnemer een reactie te plaatsen onder het blog artikel. Hierin wordt er aangegeven welke items aangeschaft gaan worden wanneer de lingeriekaart t.w.v. €100,- gewonnen wordt. De actie loopt van 24-01-2017 t/m 31-01-2017.
• De winnaressen worden op woensdag 1 februari 2017 bekend gemaakt.
• De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. Het is tevens niet mogelijk om een product te ruilen tegen een ander product en/of prijs. De prijs zal per post worden toegezonden.
• Medewerkers van (/franchise partners van) Hunkemöller worden van deelname aan deze actie uitgesloten.
• Hunkemöller behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Comments