Open the menu MENU

Winnaars Hunkemöller Blogger Awards 2017

De flagship store op de Meir in Antwerpen stond gisteren in het teken van de Hunkemöller Blogger Awards. Sinds gisteravond zijn 3 Belgische bloggers een award rijker en mogen zij zich Beste Blogger 2017 noemen. De awards zijn uitgereikt in de categorieën: Sport, Lingerie en Nightwear. Lees snel verder voor de bekendmaking van de winnaars.

Hunkemöller Blogger Awards Ceremony
In totaal waren alle genomineerde Belgische bloggers aanwezig tijdens de Award Ceremony, die het de jury absoluut niet gemakkelijk hebben gemaakt om de nummer 1 te kiezen. De jury bestond uit Tiany Kiriloff (Founder Belmodo.be – Fashionista – influencer), Elke Sockeel (social media strategist – influencer – Hunkemöller ambassadrice) en Phoebe Cornelisse (Creative Content Coördinator en head of Hunkemöller Ambassador Programma).

Tiany Kiriloff deelde nog al tips en tricks, Elke Sockeel vertelde over haar ervaringen als social influencer en Hunkemöller Ambassador en Phoebe Cornelisse vertelde de meiden over het Hunkemöller Ambassador programma. Ook was er een Hunkemöller designer aanwezig die de opkomende collecties en trends presenteerde.

Hoewel iedereen natuurlijk aanwezig was met één doel: horen wie de 3 winnaressen zijn, was er ook meer te doen. Uiteraard mochten de nodige lekkernijen niet ontbreken. Deze werden verzorgd in de vorm van de “almost too pretty to eat” donuts van Hoeked Dougnuts en de onevenaarbare cupcakes van MoMade cupcakes.

De meiden ontvingen leuke goodiebags met onder andere fashionable telefoonhoesjes van Antwerp Avenue, temporary tattoos van MonTattoo, de natuurlijke cosmetica van SELF. En alle aanwezigen konden hun nagels laten voorzien van een lakje in hun favoriete kleur door het geweldige team van LAKstore.

And the winners are…
Na een stemronde van een week waarbij de 22 genomineerden hun volgers konden oproepen om te stemmen, bepaalde deze stemmen voor 50% de uitkomst. De andere 50% werd bepaald door de vakjury op de Award Ceremonie.

Dit zijn de 3 winnaressen in elke categorie:

Best Blogger 2017 – Sport: Charlotte de Lange

Best Blogger 2017 – Lingerie: Sacha Baleriaux

Best Blogger 2017 – Nightwear: Lina Safi

De drie winnaressen ontvangen een exclusief prijzenpakket:

• Een citytrip aangeboden door WeFlyCheap.be met een vriendin naar Berlijn (Sport), Amsterdam (Lingerie) of Kopenhagen (Nightwear) om daar te bloggen over één van de Hunkemöller stores.
• Een giftcard ter waarde van 250 euro.
• Deelname aan het Hunkemöller Ambassador programma.

Graag willen wij alle genomineerden bedanken voor hun fantastische inzet en deelname aan de Hunkemöller Blogger Awards!

Sport: Charlotte de Lange, Julie van Lommel, Céline en Talisa, Barbara Baccaert, Maxime van Raemdonck, Sacha Farber

Lingerie: Sacha Baleriaux, Charlotte Bourguignon, Marissa Galle, Tonya Mas, Leen Maes, Deborah Gebruers, Laura Geerts, Iris Windsinger

Nightwear: Lina Safi, Matti Verbeeck, Kiki Vogels, Katrien Verhoeven, Pauline Grossen, Romy van Haecke, Zoe van Opstal, Sheila Leemans

Comments