Open the menu MENU

Top 5 redenen om buiten te gaan sporten

Buiten sporten?! In januari? Yep! Vind hier de vijf redenen dat buiten sporten heel goed voor je is! Naast het feit dat deze sportschool 24/7 open is.. 😉 Wedden dat jij ze nog niet allemaal kent?

1.Je bespaart geld
Oké, handen om hoog, wie heeft er vorig jaar zijn centjes uitgegeven aan een sportschool abonnement zonder te zijn gaan sporten? (steekt hand om hoog) Bespaar je het pijnlijke maandelijkse afschrift door de sportschool gedag te zeggen en je workout naar buiten te verplaatsen! Scheelt jou de kosten en deze sportschool is altijd open. PS: het geld dat je bespaart kun je natuurlijk uitgeven aan een nieuwe sportoutfit!

2.Betere concentratie
Onderzoek heeft uitgewezen dat sporten in de buitenlucht het concentratievermogen kan verbeteren en voor een heldere mindset zorgt. Dit zorgt er voor dat jij nóg meer uit je workouts haalt! – Daar zeggen wij geen nee tegen!

3.Het geeft je meer energie
20 minuten buiten spenderen zou net zoveel energie geven als een kop koffie, maar dan zonder de dip! Klinkt ideaal toch? Fit worden en meer energie hebben, yes! Wie wil dat nou niet?

4.Lage temperaturen maken je blij
Door te trainen in de kou maakt je lichaam het gelukshormoon serotonine aan. Serotonine is het stofje waar je gelukkig van wordt! Je voelt je na te sporten in de buitenlucht dus een stuk gelukkiger! En voldaan natuurlijk, je hebt immers een killer work out geknald!

5.Je verbrand meer vet!
Nog steeds niet overtuigd? Bij lagere temperaturen worden je vetcellen gestimuleerd en verbrand je dus meer lichaamsvet! Dus jij hebt straks binnen no-time die strakke shape!

En, kende jij ze al? Deze 5 redenen moeten nu toch wel genoeg zijn om er voor te zorgen dat jij lekker de buitenlucht in gaat om te sporten! Zorg je wel dat je de juiste gear hebt? De nieuwe Doutzen sport collectie van Doutzen Kroes is nu online en in de winkels verkrijgbaar!

Comments