Open the menu MENU

Welke DK1985 sportoutfit past bij jou?

Staat fit en sterk worden bovenaan jouw lijstje? Het is weer de tijd van het jaar om actie te ondernemen en aan je doelen te werken. Een nieuwe sportoutfit zal je een goede motivatie boost geven! Kun je nog wel wat hulp gebruiken in het kiezen van een outfit die bij jouw needsaansluit? Vind hieronder onze tips!

Move it baby
Is dansen helemaal jouw ding? Het is belangrijk dat je sportkleding draagt die jou alle vrijheid geven om je movesgoed uit te kunnen voeren. De DK1985 by Doutzen sportcollectie heeft zowel danceals gymoutfits in de collectie. Wij zijn fan van de highwaist legging met matching croptop. Ook is er een body in de collectie die ideaal combineert met een cropped sweater. Move it baby!

Bring it on!
Ben je een echte fitgirl en ga je wekelijks naar de sportschool of bootcamp class? Tijdens jouw squat sessie is een high waist sportlegging het meest comfi en als je de loopband meepakt is de sportbh level 3 het meest geschikt. Maak je sporty outfit af met een tanktop en de cropped sweater en je bent helemaal ready om je workout te knallen!

(After)sport is ook een sport
Ben je helemaal voldaan na een goede workout en wil je in stijl de sportschool verlaten? Ga voor de urban sport look met de sweater dress of kies voor het stijlvolle joggingspak. Comfi & fashionable =  super combinatie! Maak het af met de tote bag die gezien mag worden. Hij is daarnaast groot genoeg om al je workout spullen bij elkaar te houden, boodschappen te doen, te reizen of natuurlijk te shoppen!

Comments