Open the menu MENU

Report: Hunkemöller Ambassador Summer Event

Ready for summer? Bekijk hier het event report en zie hoe onze 50 internationale ambassadors hun favoriete festival look samenstelden. Van de populaire jumpsuit van Doutzen’s Summer Stories tot bikini’s met patched details, deze looks zijn gemaakt voor festivals! Get inspired!

Summer Festival Event
Onze Hunkemöller ambassadors kwamen bijeen voor het jaarlijkse Ambassador Event te Central Park by Ron Blaauw in Voorburg. Deze meiden zijn afkomstig uit Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Zweden! Na een instagrammable lunch mochten ze hun favo festival outfitje samenstellen. De looks die deze fashionista’s creëerden waren fan-tas-tisch!

Bikini_summer_01
Een festival is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassend haar en make-up lookje (met dank aan L’Oreal Hair #colorista en geweldige bloemenkransen van @wildflowers_and_wodka). Nagels konden in een zomers kleurtje gelakt worden en henna tattoos op de handen maakte de look helemaal af. Onze ambassadors werden in het zonnetje gezet met heerlijke summer drinks & bites (en snoepjes!). Om een festival meal (ja, ja met hotdogs en hamburgers) af te sluiten trakteerden we op wel heel speciaal ijs. Lekkernijs maakt vers schepijs door middel van vloeibaar stikstof.

Bikini_summer_02
Tijdens dansjes op de lekkerste summer beats (zie hier onze Summer playlist) waren er twee fotografen aanwezig voor fotoshoots van alle trendy festival outfitjes. Onze it-girls hadden keus uit de nieuwste collecties met o.a. Doutzen’s Summer Stories en de Designer Collectie. Voor dit festival konden Doutzen’s jumpsuit met munt details en de witte lace dress natuurlijk niet ontbreken! En van kimono’s tot bikini’s, de embroidered details uit de Designer Collectie waren ook onmisbaar. Gepaard met de leukste sieraden, pareo’s en slippers waren deze looks helemaal festival-proof! Krijg hieronder een impressie van het te gekke event:

Bikini_summer_03
Bikini_summer_04
Bikini_summer_05
Bikini_summer_06
Bikini_summer_07
Bikini_summer_08
Bikini_summer_09
Ben jij helemaal geïnspireerd en kun je niet wachten om jouw favo lookje te shoppen? Bekijk onze complete badmode collectie online of ga naar een van onze dichtstbijzijnde winkels.

Comments