Open the menu MENU

De redenen waarom beach bodies onzin zijn (+WIN een giftvoucher)

Herken jij je in wekenlang een streng dieet volgen, het afzeggen van etentjes omdat je anders teveel in de verleiding komt en minimaal 4x per week ploeteren in de sportschool met tegenzin? Een afgetraind lichaam zonder stralende lach is ook niet de way-to-go. En laat dat nou de reden zijn waarom jij allang bikini-proof bent! Lees hier uitgebreid waarom:

Zelfvertrouwen
Het gaat er allemaal om hoe comfortabel je bent met je lichaam – confidence is key! De een heeft een maatje 36 maar weet nog steeds allerlei punten op te noemen waar zij onzeker over is – dit is niet nodig! Omarm je lichaam en stop de energie die je steekt in het benoemen van je imperfecties – in het prijzen van je pluspunten!

Fit & happy
Wanneer jij goed in je vel zit en je fit bent, straal je dit uit! Je krijgt een fijne glow en je huid zal mooi in balans zijn. Vind een manier van bewegen die voor jou werkt. Wie weet is jouw beste vriendin helemaal in haar element als zij een aantal keer per weer een flinke krachttraining doet, maar ga jij veel liever een rondje hardlopen, paardrijden of naar pilates. Van sport moet je energie krijgen, wanneer dit aanvoelt als moeten is het wellicht tijd voor verandering?

Inner beach babe
We’ve all got an inner beach babe, and it’s time you learn how to work her! Wij worden helemaal blij van een dagje strand – een goed boek / tijdschrift – uitgebreid lunchen en een frisse duik. Super zonde als jij je laat storen door eventuele onzekerheid over je lichaam. Neem daarom echt de tijd om een bikini of badpak te scoren waar jij je goed in voelt. Ga vooral lekker passen en kijk wat goed aansluit bij jouw lichaam.

Onze tip: om een beetje te wennen aan je nieuwe bikini of badpak, draag hem een aantal keer thuis wanneer je bijvoorbeeld onder de douche vandaan komt. Smeer je huid in met een rijke bodylotion en zo heb je mooi de tijd dat het goed kan intrekken en dat jij bijvoorbeeld je dansje kunt doen op een van die onweerstaanbare zomerse hits. You go girl!

WIN
Yes, ben jij het helemaal met ons eens? Look totally hot the next time you hit the beach! Hoe je kans maakt op het winnen van een €100 Hunkemöller giftvoucher? Deel met ons onderaan deze blog hoe jij jouw zelfvertrouwen een boost geeft!

De winnaar wordt op 11 juni bekend gemaakt door een reactie onder haar comment. Houd de blog goed in de gaten!

Actievoorwaarden
•Om kans te maken op de prijs dient de deelnemer een bericht onder dit Hunkemöller blog artikel achter te laten. De actie loopt van 23.05.2019 t/m 09.06.2019. De winnaar wordt op 11.06.2019 gekozen en bekend gemaakt door een reactie onder haar comment.
•De winnaar wint een Hunkemöller giftvoucher t.w.v. €100.
•Na het bekendmaken van de winnaar zal door Hunkemöller via een reactie onder het bericht op de blog worden gevraagd om de contactgegevens via een privé bericht op Facebook of Instagram te sturen. De contactgegevens worden uitsluitend alleen voor deze winactie gebruikt.
•De winnaar dient binnen vier dagen reactie te geven op de bekendmaking. Wanneer er na vier dagen geen reactie wordt vernomen zal Hunkemöller een nieuwe winnaar selecteren.
•De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. Het is tevens niet mogelijk om een product te ruilen tegen een ander product en/of prijs. De prijs zal per post worden toegezonden of er kan worden gevraagd om de prijs in een specifiek filiaal op te halen.
•Medewerkers van (/franchise partners van) Hunkemöller worden van deelname aan deze actie uitgesloten.

Comments