Open the menu MENU

SUMMER is calling! Word bikini proof met deze tips

SUMMER is calling! Nu de zomer langzaam dichterbij komt, kan iedereen wel wat extra tips gebruiken over hoe je jij lichaam ‘bikini proof’ maakt! Want iedereen wil toch fluitend de zomer in gaan? Met een paar simpele veranderingen of toevoegen in jouw lifestyle is het super makkelijk. Wil jij helemaal beach-ready zijn voor de zomer, zet dan deze tips op jouw daily to-do lijstje!

Sleeping beauty
Probeer iedere nacht minimaal 8 uur te slapen. Slaap is goed voor je body & mind en je lichaam heeft tijd nodig om zich te herstellen. Klinkt ook niet heel vervelend toch? Toch blijft het soms nog moeilijk om vroeg te gaan slapen als je mega to-do lijstjes hebt. Probeer dan toch te stoppen, vaak kan het ook echt nog wel een nachtje wachten, toch? Leg je telefoon een uur voordat je gaat slapen weg, zodat je tot rust kan komen en veel relaxter gaat slapen.

Dates!
Ga op date met je vriendinnen of vriend/vriendin. Ga naar buiten met het lekkere weer en ga rollerskaten met je bestie! Of ga wandelen/ hardlopen bij het strand. Op deze manier ben je toch in beweging en bewegen is cruciaal in een healthy lifestyle. Heb je de nieuwe sportcollectie van ons al gezien? Je hebt natuurlijk wel een comfy outfit nodig tijdens het sporten!

Drink
Probeer te minderen met frisdrank of andere dranken die vol zitten met suiker en ruil deze om voor water! Je kan altijd vers fruit toevoegen aan je water, ziet er leuk uit en het is ook nog eens een keer heel erg yummi! Groene thee is ook een aanrader, dit zorgt er voor dat de afval stoffen uit je lichaam af gevoerd worden. Probeer elke dag minimaal 2 liter water te drinken. Tip: neem een fles water met je mee, op deze manier kan je altijd water drinken. Drink ook elke ochtend als je wakker wordt een glas water. Na een nacht slapen is het belangrijk dat je je lichaam hydrateert!

Shop till you drop
Iedereen houdt van shoppen, dus gebruikt dit als een workout! Probeer minder online te winkelen en ga de winkel in met je vriendinnen. En een nieuwe bikini passen doe je natuurlijk het liefste in de winkel, daar kan je altijd advies vragen. Je wilt natuurlijk na al dat harde werk, wel dat je bikini perfect past, zodat jij kan shinen op het strand!

Move, that ass!
Probeer meer te bewegen! En dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Je kan wat vaker de fiets pakken in plaats van de auto of openbaar vervoer. Of ga af en toe na je werk een rondje wandelen. Probeer de lift te vermijden en ga voor de trap. Als je al deze kleine aanpassingen zou toevoegen aan jouw lifestyle, beweeg je meer zonder dat je vaker naar de sportschool hoeft!

Ga jij deze daily tips toevoegen aan je lifestyle? Begin met kleine stapjes, dus doe niet alles in een keer, maar voeg steeds wat toe! Dit maakt het een stuk makkelijker. Good luck!

Comments