Open the menu MENU

De leukste to do’s voor een vrije dag (Pasen!)

Yes, kijk jij ook zo uit naar een lekker lang weekend vrij en (hopelijk) mooi weer? Pasen is dé ideale gelegenheid om wat tijd in te halen met vrienden en familie. Ook kun je ervoor kiezen om giga veel me-time in te plannen en weer helemaal opgeladen te zijn voor een nieuwe week. Heb jij nog tijd over in je agenda en ben je opzoek naar wat inspiratie? Vind hier de leukste to do’s voor een vrije dag!

Overtref jezelf in de keuken
Paasontbijt, Paasbrunch of Paaslunch, name it and we love it! Grijp nu je kans om lekker uitgebreid te genieten van lang tafelen met familie, vrienden of met je lover. Super fijn om weer helemaal up to date te zijn, te praten over jullie vakantieplannen van de zomer, oude familiefoto’s terug te kijken of haal alles van tafel voor een spelletje monopoly.

 

Helemaal opladen
Hoe heerlijk is het om je hoofd helemaal leeg te maken tijdens een lange wandeling in het bos of een flinke bootcamp met je bestie? Ook heb je tijd voor een HIIT workout die je gemakkelijk vanuit huis kunt doen (je vind het blog artikel hier). Of ga met je familie, nichtjes/neefjes of stiekem met je lover naar de dierentuin! Een uitje waar iedereen blij van wordt, toch?


Ga jij voor een sportieve (paas)activiteit? Haal nu je last minute sportoutfit. Look good, feel good!

 

Trek alles uit de kast
Ja, dit bedoelen we letterlijk! Zet een lekker muziekje op, kleed je luchtig (warm krijgen is zeker niet onvermijdelijk) en bind je haar in een knot. Trek vervolgens al je kleding uit je kast en wees kritisch wat er weer in mag. Heb je het al een jaar niet aangehad? Dan is dat echt wel een teken dat het een andere bestemming mag krijgen. Die ene leuke broek achterin de kast, pas je hem nog? Ook al ben je er een paar uur mee bezig, zo krijg je een goed overzicht wat je echt nog ontbreekt aan jouw garderobe en het geeft je een mega opgeruimd gevoel.

Vergeet ook niet door je lingerielade heen te gaan! Die bh’s die niet goed zitten kun je echt wel weg doen. Shop nu jouw 3e bh gratis of 2e bh -50% tijdens Bra Party!

 

Me time
Heb je een avond voor jezelf? Genieten! Ga echt even offline en leg je telefoon weg. Bereid je goed voor en zorg dat je voldoende in huis hebt om binnen no time een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Haal als je make-up eraf en neem echt goed de tijd om je huid grondig te reinigen. Neem een bad om helemaal te ontspannen of ga lekker douchen en steek wat kaarsjes aan. Trek een zachte loungeset of badjas aan en plof lekker op de bank met je favoriete serie of een goed boek. Een grote kop thee, je favo snack.. Wat wil je nog meer?

 

Comments