Open the menu MENU

Met deze tips geniet je nog meer van je vakantie

Tel jij ook de dagen af tot je volgende vakantie? Relaxen en genieten op bestemming in je favo bikini lijkt heel logisch, maar lukt helaas niet altijd. Met deze tips haal je alles uit je vakantie!

Nog heel eventjes…
Je moet nog even wachten, maar jouw vakantie begint toch echt dichterbij te komen! En hoe fijn is het om bij deze gedachte stil te staan en erover te fantaseren? Ook al ben jij nog helemaal niet bezig met het inpakken van je koffer, wel is het erg prettig om van te voren al wat leuke zomerse outfits te scoren zodat jij langzaam in die echte summer mood komt. En vergeet onze beach musthaves niet!

Offline
Het is dan eindelijk zo ver! Je ligt heerlijk op het strand, maar in plaats van dat je je druk maakt om het zand op je handdoek heb je zojuist ontdekt dat jouw ex nu date met een vriendin van jou! Dit is natuurlijk niet de leukste announcement of the day… maar je kan er niks aan doen en dus let it go. Je had dit kunnen voorkomen door niet de hele dag online te zijn. Het is vakantie en het is tijd om aan jezelf te denken. Neem afstand van je telefoon of ga helemaal offline! Dit gaat jou zeker helpen om meer te genieten van jouw vakantie.

FOMO
Ben jij bang dat je de leuke dingen thuis mist? Probeer dan minder contact te hebben met je vriendinnen en vrienden en je vooral te richten op waar jij nu bent. Ook heeft het weinig zin om je druk te maken over de dingen die je thuis mist, want je bent nu op vakantie en vanaf daar kan je vrij weinig doen. Dus enjoy!

Mediteren
Neem elke ochtend een momentje voor jezelf om de dag goed (en bewust) te beginnen. Kies een plekje waar jij je kan ontspannen en ga daar mediteren. Het hoeft natuurlijk niet in de ochtend, het kan wanneer jij wilt. Maar de ochtend is een goed moment om de dag te starten met een fijn gevoel. Yoga kan natuurlijk ook, kies voor iets waarvan jij weet dat het voor jou werkt! Dus trek je meest comfy sport outfit aan en ga ervoor!

Comments