Open the menu MENU

WIN een Ibiza trip voor twee bij Ibiza Sun Apartments

Als je aan Ibiza denkt dan denk je aan dansen tot de zon opkomt, afgelegen strandjes, hippie markten en vooral een hele hoop FUN. Zie jij jezelf al op het strand liggen in je nieuwe Hunkemöller bikini? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen in samenwerking met Ibiza Sun Apartments een trip voor twee weggeven voor de Ibiza closing parties (eerste week van oktober). Lees snel verder voor alle ins & outs!

Ga naar beneden om te zien hoe je kans maakt op het winnen van deze trip.

4 dagen Ibiza
Staat Ibiza al tijden op je bucket list? Grijp dan nu je kans! In 4 dagen kun jij dit prachtige eiland ontdekken waarbij de hippie marktjes, afgelegen strandjes, zonsopkomst of –ondergang, lekker eten én de feesten niet mogen ontbreken. Ben je opzoek naar inspiratie? Lees in dit artikel over 10 instagramwaardige hotspots die je moet bezoeken als je op Ibiza bent.

Ibiza Sun Apartments
In mei waren wij met vijf Hunkemöller ambassadors op Ibiza om de nieuwste swimwear collecties te fotograferen. Tijdens deze trip verbleven wij in Ibiza Sun Apartments, een zeer fijn hotel met de perfecte ligging om alle hotspots te kunnen ontdekken. Ook kun je lekker uitrusten en verkoeling zoeken bij het zwembad. De suites zijn super schoon en minimalistisch ingericht, zelfs mét keukentje. Zo kun je optimaal genieten van jouw (mini) vakantie die je naar eigen smaak kunt inrichten. Ook biedt het hotel een fijne restaurant met bar, waar je gezond kunt ontbijten en heerlijk kunt dineren. Echte aanrader!Koel af in het zwembad. Uiteraard mag een fashionable bikini niet ontbreken 😉

Neem een ‘mirror selfie’ in jouw prachtige suite

Geniet van een heerlijk gezond ontbijtje in de zon

Wat houdt het winnen van de trip in?
– Je ontvangt een voucher voor drie overnachtingen in Ibiza Sun Apartments voor twee personen inclusief ontbijt, in de eerste week van oktober (2018).
– Je kunt genieten van een tasting menu voor twee personen
– Laad weer helemaal op met 2x 30 minuten massage
– Deze win actie is inclusief twee vliegtickets*

* De prijs omvat niet de gebruikelijke bijkomende kosten tijdens het verblijf zoals taxikosten, kosten voor openbaar vervoer, andere eet- en drinkkosten.

Hoe maak je kans?
Volg Ibiza Sun Apartments op Instagram (@ibizasun.hotel) en laat onder dit blog artikel in een reactie weten wie jij mee zou willen nemen en waarom. Wees creatief!

De winnares wordt op maandag 13 augustus bekend gemaakt onder deze win actie op de blog.

Voorwaarden voor deelname:
• Deze Actie wordt georganiseerd door Hunkemöller International B.V. in samenwerking met Ibiza Sun Apartments.
• Om deze Actie te kunnen winnen, moeten de deelnemers het Instagram account @ibizasun.hotel volgen en onder het blogartikel een opmerking achterlaten, waarin ze vertellen met wie ze deze reis willen maken en waarom.
• De Actie loopt van vrijdag 27 juli t/m zondag 12 augustus, 23:59 uur. De deelnemers dienen binnen dit tijdvak hun opmerking te plaatsen.
• Op maandag 13 augustus 2018 wordt er één winnaar gekozen door Hunkemöller, op basis van het meest originele bericht dat in de betreffende periode is geplaatst.
• Medewerkers van (/franchise partners van) Hunkemöller worden van deelname aan deze actie uitgesloten.
• De winnaar ontvangt een voucher voor 3 overnachtingen voor twee personen, op basis van bed & breakfast inclusief vliegtickets, 2x 30 minuten massage en tasting menu voor twee personen. De prijs omvat niet de gebruikelijke bijkomende kosten tijdens het verblijf zoals taxikosten, kosten voor openbaar vervoer, andere eet- en drinkkosten.
• De voucher kan alleen gebruikt worden in de eerste week van oktober (2018).
• De prijs is kan niet worden overgedragen aan anderen. De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. Het is tevens niet mogelijk om een ontvangen product te ruilen tegen een ander product en/of prijs.
• Hunkemöller zal de persoonsgegevens van de deelnemers aan deze Actie uitsluitend gebruiken voor de communicatie omtrent deze Actie.
• De winnaar dient minimaal 18 jaar te zijn.

Comments