Open the menu MENU

Give away: Naughty Box voor Valentijnsdag

Get ready voor een naughty give away! Wil jij jouw Valentijn verassen en ben jij toe aan iets anders? Dan hebben wij voor jou dé perfecte Naughty Box voor Valentijnsdag met sexy accessoires uit de Private Collection. Spice things up! Lees snel verder hoe je mee kunt doen met deze spannende winactie..

Let me seduce you
Als jij op zoek bent naar spannende en verleidelijke lingerie met bijpassende accessoires, dan is de Private Collection zeker iets voor jou! Stap uit je comfortzone en verras hem (of haar) met een spannende outfit voor Valentijn. Houd jij van een spelletje? Dan mogen sexy dobbelstenen niet ontbreken aan jouw verrassing.

The Naughty Box
Wij hebben een speciale “Naughty Box” samengesteld zodat jouw Valentijnsdag er een wordt om nooit te vergeten. Met de Private Starterskit ben je helemaal ready voor een pikant avondje. Trek je even terug in de badkamer en pak uit met de Catsuit (psst, vergeet de nipple covers niet). Maak het af met de suspender cuff en de bodychain. De sexy dobbelstenen zullen goed van pas komen voor de warming up. Enjoy!

Hoe maak je kans…
Laat aan ons weten in een reactie onder deze blog waarom deze Valentijnsdag er een wordt om nooit te vergeten. Wees creatief!

Actievoorwaarden
•Om kans te maken op de prijs dient de deelnemer een bericht onder dit Hunkemöller blog artikel achter te laten. De actie loopt van 01-02-2019 t/m 07-02-2019.
•De winnares wordt op vrijdag 08-02-2019 bekend gemaakt.
•De winnaar wint een “Naughty Box” gevuld met allerlei artikelen uit de Private Collection.
•Na het bekendmaken van de winnaar zal door Hunkemöller via een reactie onder het bericht op de blog worden gevraagd om de contactgegevens via een privé bericht op Facebook te sturen.
•De winnaar dient binnen vier dagen reactie te geven op de bekendmaking. Wanneer er na vier dagen geen reactie wordt vernomen zal Hunkemöller een nieuwe winnaar selecteren.
•De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. Het is tevens niet mogelijk om een product te ruilen tegen een ander product en/of prijs. De prijs zal per post worden toegezonden of er kan worden gevraagd om de prijs in een specifiek filiaal op te halen.
•Medewerkers van (/franchise partners van) Hunkemöller worden van deelname aan deze actie uitgesloten.

 

Comments