Open the menu MENU

Zo geef je jouw romantische avond een sensueel tintje

Onderbreek de dagelijkse sleur eens met een vleugje romantiek! Verras je lover (of laat je verassen) met een romantische avond. Uiteraard mag sexy lingerie niet ontbreken. Spice things up en geef je avond een sensueel tintje! Hoe? Zo dus…

Samen koken
Start de avond met een heerlijk diner. Verras je partner of kook samen, zodat je daarna samen kunt genieten van het eindresultaat. Sla je dit liever over? Bestel dan jullie lievelingseten! Snel en makkelijk, als je niet van koken houdt, en nog steeds romantisch! Win-win…

Alles erop en eraan
Kaarsjes, muziek, gedempte lichten… noem maar op. Kleine details but very important! Het zorgt net voor een extra tintje sensualiteit en dat mag niet ontbreken tijdens een romantische avond. Ook super lekker is een huisspray. Kies voor een warme geur en je kunt letterlijk romantiek ruiken!

Drinks & bites
Hapjes en drankjes zijn een absolute must tijdens een romantisch avondje. Samen genieten van eigengemaakte tapas of kleine bites waar jullie allebei gek op zijn. Ga voor een lekker wijntje en de sfeer wordt er alleen maar beter op.

Romantische film
De sfeer is goed, de hapjes zijn lekker … het is tijd om een romantische film op te zetten en even samen met je lover helemaal te genieten. Hmm, ultiem genieten en al helemaal met die bak ijs erbij die je samen helemaal kunt uitlepelen!

Massage
Welke man (of vrouw) houdt er nu niet van om gemasseerd te worden? Met een heerlijke natuurlijke massageolie gaat het net een stukje makkelijker. Gebruik je duimen om rondjes te draaien tussen de schouderbladen om de rug ontspannen te maken en masseer in de nek. Tip: De oorlel is super gevoelig, dus maak hier gebruik van. En uiteraard is het daarna jouw beurt!

Ben jij helemaal ready voor je romantische avond, geef het dan een extra sensueel tintje met sexy lingerie. Kan het jou niet gek genoeg zijn en hou je wel van extra uitdaging? Ga dan eens voor onze Private collectie.

 

Comments