Open the menu MENU

Last minute & low budget Valentijnsdag date tips

Valentijnsdag! De tijd van het jaar om eens even helemaal romantisch uit te pakken samen met je partner. Herinneren wij je nu eraan dat het over een aantal dagen Valentijnsdag is en ben je het stiekem een klein beetje vergeten? No problemo! Lees snel deze last minute & low budget Valentijnsdag date tips!

Eerste date 2.0
Dit is gegarandeerd een groot succes, je eerste date herbeleven! Super romantisch om deze date nog eens over te doen (zonder onhandigheid). Ben je met je eerste date naar de film gegaan, uit eten geweest of heb je je partner thuis uitgenodigd? Doe net alsof het weer de eerste keer is en de romantiek spat ervan af!

Schaatsen
Een romantische winterse activiteit is natuurlijk schaatsen. Lekker warm worden na een paar rondjes schaatsen en genieten van een hot chocolate (met slagroom) op de ijsbaan, heerlijk! Het is lekker makkelijk, low budget en romantisch! De ultieme win-win situatie!

Keukenprins(es)
Sta jij altijd in de keuken je uit te sloven? Draai de rollen eens om en probeer wat nieuws. Dit kan weleens hele leuke momenten opleveren en dat betekent romantiek! Top combinatie: Jij hoeft niet te koken & er staat eens wat anders op tafel. Perfect date!

Even met z’n tweeën
Een hotelletje pakken hoeft helemaal niet duur te zijn! Helemaal wanneer het om last-minute boekingen gaat. Je bent echt even helemaal alleen met z’n tweeën. Zie je het al voor je: ontbijtje, champagne en een heerlijke kamer! Shop nog even snel een leuk Valentijn lingeriesetje.

PJ Party
Een PJ party is zeker niet alleen bedoeld voor vriendinnen! Het kan ook hartstikke leuk zijn met je lover. Lekker de hele dag in je loungewear! In bad? Filmpje kijken? Uitgebreid ontbijten? Sluit je even compleet af van de buitenwereld en geniet ongegeneerd van deze relax dag. Eindelijk tijd om even met z’n tweeën te zijn en van elkaar te genieten. 

Spice things up met onze private collectie en maak Valentijnsdag een dag om nooit meer te vergeten!

 

Comments