Open the menu MENU

Win een trip voor twee naar Kroatië! #startanadventure

Heb jij de prachtige zomerse beelden van onze ambassadors gezien en wil je dolgraag een keer op vakantie naar Dubrovnik (#aanrader)? Dan hebben wij goed nieuws! In samenwerking met Valamar hotels & resorts mogen wij een 5-daagse reis naar Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* (Kroatië) weggeven.

Het vakantiegeld is (bijna) binnen en een nieuwe bikini heb je al gescoord. Mocht je nog geen vakantie hebben geboekt is dit dé ideale kans om er eens lekker tussenuit te gaan. Kun jij ook niet wachten?

Hoe maak je kans
Maak nu kans op het winnen op een 5-daagse trip naar Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel. Wat je hiervoor moet doen?

  • Plaats een reactie onder het blog artikel waarin je op een creatieve manier beschrijft waarom jij deze vakantie verdient en tag diegene die je mee wilt nemen op deze fantastische reis!

Lees de actievoorwaarden goed door (reiskosten zijn niet inbegrepen).

Bikini_Croatia_Valamar
Bikini_Croatia_01
Actievoorwaarden

  • Om kans te maken te maken op de prijs dient de deelnemer een bericht onder dit Hunkemöller blog artikel achter te laten. Alleen deze reacties zullen meegenomen worden in het selectieproces. De actie loopt van 06-06-2017 t/m 19-06-2017.
  • De winnaar wordt op dinsdag 20-06-2017 bekend gemaakt.
  • De winnaar wint vijf overnachtingen in Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* in Dubrovnik, Kroatië. Er zal een voucher per post worden toegestuurd die staat voor vijf overnachtingen voor twee personen in een double room, op basis van half board (ontbijt en diner inclusief).
  • De voucher zal voor 31 oktober 2018 gebruikt moeten worden, met uitzonderingen van de maanden juli en augustus, volgens de beschikbaarheid van het hotel.
  • Transportkosten, toeristenbelasting en andere kosten die gemaakt worden bij deze prijs zijn voor de winnaar.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. Het is tevens niet mogelijk om een product te ruilen tegen een ander product en/of prijs.
  • Na het bekendmaken van de winnaar zal door Hunkemöller via een reactie onder het bericht op de blog worden gevraagd om de contactgegevens via een privé bericht op Facebook te sturen. De voucher zal per post worden toegezonden.
  • De winnaar dient binnen twee weken reactie te geven op de bekendmaking. Wanneer er na twee weken geen reactie wordt vernomen zal Hunkemöller een nieuwe winnaar selecteren.
  • Medewerkers van (/franchise partners van) Hunkemöller worden van deelname aan deze actie uitgesloten.

Comments