Open the menu MENU

WIN een lang weekend voor 4 personen in een Nutchel Treetop cabin

Na alle kerstdrukte hebben wij een te leuke winactie in samenwerking met Nutchel – het nieuwe glaming concept! Ga helemaal back-t0-basic (maar toch comfortabel) met je besties of familie. Zie jij jezelf al zitten in een “Treetop cabin” in jouw favoriete cosy pyjama? Lees dan snel verder om te zien hoe je kans maakt op deze fantastische prijs.

Wat is Nutchel?
Nutchel is een nieuw glamping concept, waar je kunt verblijven in Cosy Cabins gelegen midden in het bos op Het Warredal domein in Neeroeteren, België. Ontsnap aan het drukke dagelijkse leven en ga back-to-basic (maar toch comfortabel). Hervindt de connectie met de natuur, er is namelijk beperkt elektriciteit aanwezig. Stook je cabin warm door het aanmaken van de houtkachel, maak licht door middel van de olielampen en trek je warme pyjama maar aan!

Kun je niet wachten en wil je hier met vrienden of familie heen? Boek nu!

Hoe maak je kans
Let goed op! Om kans te maken op deze fantastische prijs vragen wij je om onder dit blog artikel een reactie achter te laten. In deze reactie laat jij weten met wie én waarom je helemaal back-to-basic (maar toch comfortabel) wilt gaan. Wees creatief!

De winnaar wordt op maandag 14 januari bekend gemaakt door een reactie onder haar comment. Houd de blog goed in de gaten!

Tip: Volg zowel Hunkemöller (@hunkemoller) als Nutchel op Instagram (@nutchel_cabins) of Facebook (@nutchelcabins) om je win-kans te vergroten.

Actievoorwaarden

  • Deze Actie wordt georganiseerd door Hunkemöller International B.V. in samenwerking met Nutchel.
  • Om deze Actie te kunnen winnen, moeten de deelnemers onder het blogartikel een opmerking achterlaten, waarin ze vertellen waarom zij een weekend back-to-basic verdienen.
  • De Actie loopt van vrijdag 28 december t/m zondag 13 januari, 23:59 uur. De deelnemers dienen binnen dit tijdvak hun opmerking te plaatsen.
  • Op maandag 14 januari 2019 wordt er één winnaar gekozen door Hunkemöller, op basis van het meest originele bericht dat in de betreffende periode is geplaatst. De winnaar dient binnen 7 dagen een reactie te geven op de bekendmaking, wanneer dit niet het geval is zal Hunkemöller een nieuwe winnaar kiezen en dit vooraf aankondigen middels een nieuw bericht onderaan de blog.
  • Medewerkers van (/franchise partners van) Hunkemöller worden van deelname aan deze actie uitgesloten.
  • De winnaar krijgt een lang weekend (3 nachten, vrijdag – maandag) voor 4 personen. Je verblijft in een “Treetop cabin”, inclusief handdoeken voor alle dagen en een ontbijt op de eerste dag. De prijs omvat niet de gebruikelijke bijkomende kosten tijdens het verblijf zoals reiskosten, eet- en drinkkosten, andere kosten.
  • De winnaar kan de reis boeken tot 1 juli 2019 – op aanvraag en beschikbaarheid.
  • De prijs is kan niet worden overgedragen aan anderen. De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. Het is tevens niet mogelijk om een ontvangen product te ruilen tegen een ander product en/of prijs.
  • Hunkemöller zal de persoonsgegevens van de deelnemers aan deze Actie uitsluitend gebruiken voor de communicatie omtrent deze Actie.
  • De winnaar dient minimaal 18 jaar te zijn.

Comments