Open the menu MENU

Winter hacks: zo deal je met pluizig haar, wollen truien en een droge huid

Ben jij helemaal in je nopjes met de winter? Lees: super veel laagjes, die té leuke winterjas, jouw favoriete boots en schaatsen en/of skiën. Ook brengen wij veel tijd in huis door (couch-daten in comfy loungewear) en is het de ideale tijd om lekkere (en gezonde) receptjes uit te proberen. Yum! Wel zijn er een aantal beauty winter hacks die zeker van pas gaan komen. Want hoe deal je nou met pluizig haar, kriebelende wollen truien en die droge huid? Lees het hier!

Wollen truien: Go of no go?
Het is koud buiten en je wilt absoluut je wollen trui aan doen vandaag. Maar soms kun je gewoon helemaal gek worden van al dat gekriebel en denk je al na een paar minuten: laat maar. Herken je dat? Onze oplossing: Draag een hooggesloten t-shirt met lange mouwen onder je trui. Als dit niet werkt doe dan je trui in een teiltje met koud water en een scheutje witte azijn, laat 15 minuten weken en herhaal dit maar dan met conditioner. Opgelost!

Pluis, pluizig, pluiziger
Je kent het wel: je haar staat alle kanten op en door dat koude winterweer wordt het alleen maar erger en erger. Gelukkig zijn hier wat trucjes voor. Leg je borstel in de koelkast (ja dit lees je goed), kleed je met 100% natuurlijke materialen en verwen je haar wat vaker met een haarmaskertje. Draag je een muts buiten, spray wat haarlak in je muts. Bye bye statisch & pluizig haar!

Droge huid…
Voelt jouw huid in de winter ook net wat ruwer aan en krijg je het maar niet gehydrateerd? Smeren maar! Gebruik genoeg crème om jezelf na een lekkere douchebeurt goed in te smeren. Gebruik een wat vettere crème dan normaal (olie mag ook) en vermijd crèmes op water basis. Probeer ook eens een tijdje wat minder lang en warm te douchen, dat zal je huid zeker goed doen.

Kom de winter door met deze snelle tips! Vergeet onze big sexy sale niet en shop nu het nog kan een cosy outfit!

 

 

Comments