Open the menu MENU

Ben jij klaar voor de zomer? Doe de test!

Make your summer memorable! De zomer komt steeds dichterbij, maar ben jij er al klaar voor? Doe de zomer test en kom erachter of jij helemaal ready bent voor zon-zee-strand (en bikini’s!). Here we go!

Hoe ziet jouw kledingkast eruit?
A Voornamelijk nog dikke truien, blazers, jeans en laarzen
B Eigenlijk kun je het met een woord beschrijven: VEEL. Van truien, T-shirts, jumpsuits, jurken tot aan broeken, rokjes en allerlei soorten schoenen
C Dikke truien en warme jassen zijn opgeborgen! Voornamelijk lichte kleuren, bohemien jurken, rokjes en print pantalons. Hello summer!

Hoeveel bikini’s tel jij in jouw collectie?
A Twee bikini’s, waarvan een echt aan vervanging toe is en de ander te klein is geworden
B Vijf bikini’s! Een mix van praktisch en stylish
C Meer dan 5 bikini’s – en deze zomer ga jij er sowieso meer scoren! Je vindt het leuk om iedere dag een ander type bikini te dragen en zo voorkom jij (waar mogelijk) tanning lines

Mijn benen kun je als volgt beschrijven..
A Wit, droog en iets te lange stoppels
B Je benen zijn mooi glad en ingesmeerd met een fijne bodylotion
C Jij komt óf net terug van een zomerse bestemming of bent gek op zelfbruiner, waardoor jouw benen eigenlijk het hele jaar door wel summer proof zijn

De fitgirl in mij is ontwaakt
A Telt het lopen van de bank naar de koelkast? 😉 Het liefst kruip je nog steeds op de bank met een dekentje om eindeloos series te kijken
B Je probeert twee keer per week naar de sportschool te gaan en laat wat vaker cheat meals staan
C Ze zien jouw regelmatig in de gym/bootcamp klasje/op de yoga mat. De auto laat je wat vaker staan en probeert zoveel mogelijk te bewegen op een dag. Ook let je op je voeding en drink je veel water.

Jouw favoriete drankje is
A Thee en chocomel zijn jouw all time favourites. Tijdens het eten switch jij naar rode wijn.
B Op warme dagen switch jij van rode wijn naar rosé
C Pina colada / mojito / gin tonic

Mijn zomer ziet er als volgt uit:
A Nog niks gepland
B Een city trip met vriendinnen is geboekt en als het lekker weer is kun je mij op het strand vinden
C Minimaal twee weken Ibiza, een aantal festivals én een road trip naar een nog onbekende locatie. Sun please!

De meeste A’s
Jij hebt even wat aanmoediging nodig om te switchen naar de zomer. Plan een dag in dat je goed door je kledingkast heen gaat om die helemaal up to date te maken. Standaard in te warme kleding lopen is natuurlijk niet heel fijn. Ben je nog opzoek naar een nieuwe bikini? Bekijk dan onze nieuwe swimwear collectie. Deze 5 body positive shopping tips gaan jou zeker helpen wanneer je een bikini gaat kopen.

De meeste B’s
Jij bent lekker op dreef! Vaak kan het helpen om echt een plan te maken of een doel te bepalen zodat jij nog gerichter te werk kunt gaan. Wanneer het vakantiegeld gestort is boek jij een fijne vakantie en dan ga jij aan de slag met jouw zomer preps. We geven je groot gelijk!

De meeste C’s
Yesss girl! Jij bent al helemaal in die summer mood! Bij de eerste zonnestralen trek jij een rokje aan en eigenlijk bereid jij je het hele jaar voor op jouw meest favo seizoen: de zomer. Want: warme temperaturen, lekker lang (na)tafelen, flaneren op het strand en beach hair. What do we want more?

Comments