Open the menu MENU

‘Tis the season to cuddle – de beste nightwear items

De temperatuur blijft dalen.. December komt stiekem al steeds dichter bij en we tellen af naar Kerst! Ben jij al in het bezit van een zacht en warm nightwear setje? Deze tijd van het jaar vraagt om aaibare stofjes en leuke accessoires. Vind hier onze favorieten.

1. Sweatset “Wish
Dit is zo’n sweater waar je eigenlijk gewoon in wilt wonen. Ja, dit zou zomaar eens je nieuwe beste vriend kunnen worden. –want, wat is de binnenkant zacht!- De wijde pasvorm zorgt er voor dat je ultiem kan relaxen. Bring on de avondjes op de bank!

2.Onesie Fleece
Chill mode on! Een onesie a.k.a draagbaar fleece deken is áltijd een goed idee! En hoe leuk is de print? PS. Wist je dat we ook een hele leuke mini-me collectie hebben? Kun je eindelijk matchen met je zusje of kleine nichtje.. How cute!
3. Sequin sokken
Er bestaat niet zo iets als te veel glitters! ! De sokken zijn aansluitend en hebben aan de onderzijde een antislip zool. Super fijn om dus lekker binnen te dragen! Zijn je voeten niet alleen lekker warm, maar ook nog is lekker fashionable! 😉

4. Koala deken
Let’s cuddle and watch the stars, onder deze koala deken krijg je het zeker niet koud! De cute print en aaibaarheid maken dit dekentje een echte aanwinst voor je deken-collectie. (want ja, die hebben we allemaal!) Ook leuk om cadeau te geven!

5. Reindeer kussen
Ben jij stiekem ook al in de kerststemming? Wij wel! Bring on the Christmas vibes met dit schattige kussen! Uitgevoerd in super zacht materiaal, rendieroortjes en een rode Rudolf neus. Toch wel een beetje een kerst-musthave!

Shop nu nog de leukste cosy items voor -20% bij aankoop van twee of meer items! PS: Heb je onze gifting-pagina al gezien? Vol met super leuke cadeaus!

Comments