Open the menu MENU

TREND alert! Dogkini’s worden dé hit deze zomer ☼

Dogkini time! Matchen met je kind, vriend, moeder of vriendin. Het is hot! Afgelopen najaar was de dog onesie al een grote hit en daarom introduceren we op veler verzoek nu de dogkini (dog bikini). Hoe cute! Jouw beach kiekjes worden nu nog leuker met jouw hondje in dogkini.

Summer is calling (for the dogkini)!
De zomer staat voor de deur en dat wil zeggen dat de zon ons landje hopelijk snel komt opwarmen. Tijd voor lange namiddagen op het terras, picknicks in het park, maar uiteraard ook heerlijk zonnen op het strand! Er goed uitzien op het strand is iets waar we ons het hele jaar lang druk over kunnen maken, maar wat dacht je van je hond? Jouw trouwe viervoeter vindt het heerlijk om mee te gaan naar het strand, maar hoe cute is het als hij net zo stylish als jij over het strand paradeert?!

Dogkini & dogshorts
Rekeninghoudend met ieder geslacht en verschillende rassen, zal de dogkini collectie bestaan uit zowel bikini’s als shorts voor honden. Bovendien zal de collectie ook volledig matchen met onze huidige swimwear collectie. De styles hieronder matchen bijvoorbeeld perfect met de Leopard Lady bikini– en het Leopard Lady badpak uit onze huidige Swimcollectie. Zo kun je deze zomer zelfs matchen met je hond. #lifegoals!


De styles zullen beschikbaar zijn in XS, S, M en L. Vanaf 15 april zijn er drie verschillende dogkini’s en twee dogshorts beschikbaar. De dogkini collectie zal online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar zijn. Prijzen varieren van €14,99 tot €24,99.

Sharing is caring
Kun je niet wachten om deze trend te delen met je vrienden? Maak een leuke foto van jou en je doggy in dogkini en deel hem op Instagram met #YEShunkemöller. Wie weet zie je jouw foto wel verschijnen op onze tijdlijn (@hunkemoller) of Stories!

Doen: tip je vriendinnen, vrienden, collega of familie! Stuur dit artikel gemakkelijk door via mail, Whatsapp of Facebook.

Comments