Open the menu MENU

VLOG: Valerie toont favoriete bikini’s in Marrakech

Hunkemöller vlogger Valerie heeft een jaloersmakende vlog gemaakt waarin zij de nieuwste bikini’s showt tijdens haar vakantie in Marrakech. Ben je benieuwd geworden welke setjes dit zijn? Bekijk dan snel de vlog en shop hieronder haar favorieten!

Leuk dat jullie weer een kijkje nemen naar deze nieuwe b(v)log! Zoals jullie misschien hebben gezien op mijn instagram (@valeriejosie) ben ik op vakantie geweest naar het mooie Marrakech (aanrader!). Uiteraard mochten een aantal bikini’s niet ontbreken in mijn koffer, want tijdens deze vakantie heb ik veel gezwommen en ook nog gesurft! Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je je comfy voelt in je bikini en dat hij goed op zijn plek blijft zitten. Bekijk de vlog hier:

Welke bikini mijn favoriet is? Dit vind ik een lastige vraag, ze zijn alle vier erg leuk en weer voor verschillende momenten geschikt. Maar als ik echt een keuze moet maken ga ik voor de zwarte triangel bikini met subtiele geborduurde bloem. Ik heb hem getest tijdens het surfen en ik kan je vertellen dat hij surfproof is! De bikini heet ‘Exotic Hybrid’ en is vanaf nu online verkrijgbaar en in geselecteerde winkels. Wees er wel snel bij want hij is erg populair!

Door zijn studs is deze halter bikini genaamd ‘Punk Studdingeen echte eyecatcher. Je hebt naast deze bikini niet veel nodig om te shinen op het strand, of combineer hem met jouw vintage denim short voor een opvallende festival look. Durf jij? Shop hem nu in sale!

Ben je gek op kleur? Dan is deze Boho Crochet bikini helemaal jouw ding! Deze crochet look is helemaal van nu en ik was instant verliefd toen ik hem in mijn handen kreeg.

Veel liefs,

Valerie
@valeriejosie

Comments