Open the menu

 • loungewear sets

  5x loungewear sets voor een avondje thuis


  Wie zegt dat nachtmode alleen bestemd is voor in bed! U kent het wel, u komt thuis van een drukke dag op werk of school en het eerste wat u doet is uw outfit of the day om ruilen voor iets comfortabels. Het is prima verantwoord (en ook heel chill) om nachtkleding te dragen terwijl u nog lang niet naar bed gaat. Wij hebben daarom 5 outfits of the night (OOTN) voor u samengesteld met onder andere pyjama’s, slipdresses, badjassen en onesies die zowel fashionable als comfortabel zijn. De perfecte outfits voor verschillende soorten avondjes thuis.
  loungewear set pyjama short en top met sloffen en make up tas slippers roze pyjama short en top make up tas love Image Map  OOTN: Me time


  Deze outfit is perfect voor een avondje voor uzelf. Of u nu eindelijk tijd heeft om dat goede boek te lezen of dat u toegeeft aan uw guilty pleasures (lees: op de bank met chocola en uw favoriete reality show). Het maakt niet uit wat u gaat doen, maar in deze outfit bent u er helemaal klaar voor! Draag deze leuke pyjama set met top en bijpassende shorts. Maak uw outfit of the night af met een paar zachte pantoffels. Liever zin om lekker te gaan tutten? Gebruik dan dit make-up tasje voor uw make-up stash en geniet van uw avond!
 • loungewear set onesie, pantoffels, slippers en thermobeker koffie beker fluffy teenslippers grijze pantoffels onesie Image Map  OOTN: Netflix and chill


  Een gezellige avond samen met uw vriend of vriendin, een goede serie waar jullie verslaafd aan zijn en lekkere snacks. Een ultieme chill avond dus. Wat doet u dan aan? Een warme onesie natuurlijk! Super cute en zacht. Maak de look af met een paar sokken en deze cozy pantoffels. Een beker warme chocolade melk erbij en u bent niet meer van de bank af te krijgen.
 • sauna badjas handdoek sauna scrub handschoen body cream beauty case body scrub Image Map  OOTN: Girls night


  Uw vriendinnen komen bij u langs voor een spa night. Samen lekker chillen en kletsen over laatste nieuwtjes onder het genot van een gezichtsmaskertje. Draag deze sauna badjas voor het ultieme spa gevoel. Bij een spa avond mogen accessoires zoals deze scrub washand, beauty producten en beauty case natuurlijk niet ontbreken!
 • bunny badjas pyjama broek pyjama top pantoffels Image Map  OOTN: Lazy sunday


  Oké, technisch gezien is een lazy Sunday een heel dagdeel en niet alleen een avond, maar gezien we op zo’n dag toch vaak rondlopen in comfy clothes hebben we toch de perfecte outfit voor u samengesteld. Draag deze fijne pyjama met een paar pantoffels. Doe een zachte badjas aan voor extra warmte en comfort. Zo bent u goed gekleed voor een lazy Sunday.
 • slipdress kant kanten blinddoek zweepje Kimono Image Map  OOTN: Sexy nights


  Voor sommige avonden wilt u misschien een wat spannendere outfit aan in plaats van een fluffy onesie. Kies voor een sexy slipdress van satijn in combinatie met deze mooie kimono gemaakt van chiffon en satijn. Deze items zijn niet alleen sexy maar zitten ook nog eens comfortabel. Maak uw outfit extra sexy met een kanten blinddoek en een zweepje.GET INSPIRED