Open the menu

Over ons

Onze onthulling

1886, een jaar om te onthouden! Folies Bergère brengt voor het eerst variété in Parijs, er wordt gewerkt aan de uitvinding van de grammofoon en een bekende coladrank wordt gelanceerd op de wereldmarkt. O ja, en ook voor ons is er een moment om trots te zijn: wij openen onze allereerste winkel in Amsterdam.

Wie had ooit gedacht dat we 130 jaar later 800 winkels over de hele wereld zouden hebben. We hebben intussen ook een fantastische website, een net zo fantastische (en erg nuttige) app en een flinke schare aan trouwe fans.

Lingerie is onze passie; het is waarvoor wij elke ochtend ons bed uitkomen. Ons team van zeer getalenteerde ontwerpers zoekt de wereld af om ervoor te zorgen dat wij je alle must have looks kunnen bieden, op precies het juiste moment. Elke nieuwe stijl is liefdevol gemaakt om perfect te passen en onze beha-experts in de winkels zijn de beste om jou te voorzien van juist die stijl die perfect bij jou past.

Wij houden van wat we doen en zijn trots op onze producten én onze mensen. Gelukkig waardeert een aantal zeer belangrijke mensen ons ook, want vanaf 2014 wonnen we titel Lingerie Retailer van het Jaar in Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. We hebben ook de prijs voor Webshop van het Jaar voor heel Europa in de wacht gesleept, maar ook voor Duitsland, Spanje, Frankrijk en Nederland.

De funfactor zit in ons DNA, mis daarom ons blog niet en volg het laatste nieuws op al je favoriete social media. Er valt nog zo veel meer te vertellen, dus als je meer wilt ontdekken van onze geheimen download dan onze Hunkemöller Brand Journey

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als wereldwijd opererend bedrijf, wil Hunkemöller haar verantwoordelijkheid nemen en werken we hard om een duurzame aanpak te introduceren met oog voor mens en milieu. Klik hier voor meer informatie.


Gedragscode

We zijn trots op de waarden van ons bedrijf en op het vertrouwen dat we bij onze leveranciers, werknemers en partners hebben opgebouwd. Onze werknemers en onze relaties dienen zich altijd te houden aan de wet- en regelgeving van de landen waarin we actief zijn. Daarnaast dienen zij zich ook te houden aan de waarden en normen die binnen Hunkemöller gelden en die in onze Gedragscode zijn uiteengezet.

We nodigen u uit om u verder te verdiepen in onze waarden en werkwijze.

Download onze Code of Conduct


Franchising

Ons franchisingprogramma is in 1979 in Nederland van start gegaan en omvat nu franchisefilialen wereldwijd. Onze franchiseactiviteiten betekenen voor ons een effectieve manier om te groeien en bieden onze franchisenemers een uitdagende kans op zakelijk succes.

De meerderheid van onze franchisefilialen is momenteel buiten Nederland te vinden. Onze partners kunnen bij deze samenwerking met een organisatie van wereldklasse rekenen op volledige end-to-end support, van overeenkomst tot filiaalopening, met inbegrip van winkelontwerp en -inrichting.

  • Training op elk gebied waarop we actief zijn
  • Handleidingen en tools voor visual merchandising
  • Marketingmateriaal en -campagnes
  • Blijvende coaching en support
  • Voor meer informatie over onze franchisemogelijkheden kunt u contact opnemen met onze directeur franchising & licensing