Open the menu
MEMBERDAYS: -20%

Vind uw maat

Er zijn twee delen die deel uitmaken van een bh maat. Het nummer is de meting van de omtrek onder uw buste en de borstomvang vertegenwoordigt de cupmaat.

Meet uw borstomvang

Meet de maat van uw borstomvang onder de borst.

Zorg dat de centimeter aan de voor- en achterkant recht zit (een spiegel kan helpen) zonder speling maar niet te strak.

Meet uw cupmaat

Voor het meten van uw cupmaat, meet u het volle gedeelte van uw borst op.

Selecteer uw metingen in de bovenstaande calculator om uw perfecte pasvorm te vinden.

 

De maattabel moet u zien als een richtlijn/handleiding die wordt gegeven, maar bedenk dat elke vrouw uniek is.

Het belangrijkste is dat u een bh hebt die goed aansluit. Probeer de verschillende vormen om te zien welke variant het beste bij u past en die u een comfortabel gevoel geeft.

Als een bh niet goed is afgestemd op uw lichaam, zal deze niet goed aanvoelen. De meest voorkomende fout is het dragen van een te grote omvangsmaat. Uw nieuwe, juiste maat zal dus iets strakker zitten.

In sommige gevallen (in het bijzonder voor de cupmaten E en groter) is het misschien nuttig om te worden geadviseerd in een van onze winkels. Hier wordt uw maat persoonlijk opgemeten en wordt professioneel advies gegeven over de bh die het beste bij u past.

Het belangrijkste is dat je een bh hebt die goed aansluit. Hunkemöller heeft 4 verschillende pasvormen; The Beautiful Balcony, The Delicious Demi, The Fabulous Full Cup en The Perfect Plunge. Nog geen idee welke pasvorm geschikt is voor jou? Ontdek het dan nu met behulp van onze Sexy Comes in all Shape tool.