Welk ondergoed draagt u onder witte kleding?

Het is weer warmer weer en onze wintergarderobe is vervangen voor zomerse kleding. Super leuk die witte broek of dat witte jurkje, maar soms ziet u er van alles doorheen.. dat is natuurlijk niet de bedoeling! Dus wat voor ondergoed kan u dan het beste dragen onder witte kleding? We zijn het er allemaal vast mee eens dat u beter geen felle kleuren onder witte kleding kan dragen. Maar wist u dat u wit ondergoed ook door uw witte kleding heen ziet?

Dus welk ondergoed draagt u onder witte kleding?

huidkleurig ondergoed
huidkleurig ondergoed

Huidkleurig ondergoed

Shop

Naadloos ondergoed

Shop

Kleuren zoals licht grijs en rood

shop rode lingerie
  • Huidkleurig ondergoed blend goed met uw eigen huidskleur en steekt dus niet af. Hierdoor schijnt huidkleurig ondergoed niet door. Let er dan wel op dat u een nude kleur kiest die bij uw huidskleur past.Tip: Ga voor een string of voor een boxershort zodat u minder ondergoed lijntjes ziet zitten.

  • Naadloos ondergoed is ondergoed zonder naden en stiksels. o ziet u geen naden op plekken waar u het niet wilt zien. Ook een goede oplossing dus voor onder witte kleding!

  • Heeft u geen huidkleurig ondergoed? Dan kan u eventueel ook bepaalde kleuren onder witte kleding dragen. Als u een lichte huidskleur hebt kunt u eventueel licht grijze of zacht roze tinten dragen. Als u een donkerdere huidskleur hebt dan kan u bijvoorbeeld rood ondergoed aan onder witte kleding. Deze kleuren schijnen minder erg door dan kleuren zoals zwart en wit omdat ze bij uw huid passen en er daarom minder contrast is. Het is daarom belangrijk dat als u een kleur draagt onder witte kleding dat u een kleur kiest die past bij uw eigen huidskleur zodat het ondergoed niet afsteekt.

    Wilt u weten welk ondergoed u het beste kunt dragen onder verschillende soorten jurken? Lees dan onze 12 lingerie tips voor onder een jurk. En wilt u meer weten over welke lingerie u het beste draagt naar uw werk? Lees dan hier verder!