Hoe kunnen wij u helpen?

Mijn Hunkemöller

Hoe kan ik een account aanmaken voor My Hunkemöller?

Om een account aan te maken, klikt u bovenaan de home page op ‘inloggen’. U landt automatisch op de registratiepagina.

Heeft u nog geen Membercard? Voer alle gevraagde velden in en accepteer de voorwaarden.

Dit is ook mogelijk via de Hunkemöller app.

*Let op: u ontvangt een e-mail om uw aanvraag te bevestigen.
Indien u op de link in de e-mail klikt dan bent u Member van My Hunkemöller.

Voor een volledige registratie ontvangt u 100 Passion Points, vul hiervoor de volgende velden in: e-mailadres, voor en achternaam, geboortedatum, geslacht, bh- en slipmaat, minstens 1 Sexy Shape en 1 Favourite Fit.

Hoe kan ik inloggen op My Hunkemöller om mijn accountgegevens te zien?

Om uw gegevens te zien en voor een actueel overzicht, klikt u bovenaan de pagina op ‘inloggen’. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en klik nogmaals op ‘inloggen’. U landt op uw persoonlijke account. Met deze gegevens kunt u ook inloggen in de app.

Hoe verander ik mijn woonadres?

Om uw gegevens te veranderen logt u in op My Hunkemöller. Klik daarna op ‘Mijn Profiel’ en klik op ‘bewerken’ bij uw persoonlijke gegevens. Als u uw gegevens hebt veranderd, klik dan op bewaar ‘opslaan’. U kan ook meerdere bezorgadressen toevoegen.

Wat zijn de voordelen van My Hunkemöller?

Als Member van ‘My Hunkemöller’ heeft u veel voordelen:

* Spaar Passion Points bij elke aankoop, €1 = 10 Passion Points
* 500 Passion Points = €5 kortingstegoed
* Bekijk uw bestelgeschiedenis
* Exclusieve aanbiedingen & reward vouchers
* Memberdays en andere presale shopping events
* Persoonlijke suggesties en advies via e-mail

Hoe verander ik mijn e-mailadres?

Om uw gegevens te veranderen, logt u in op My Hunkemöller. Klikt u daarna op ‘Mijn Profiel’ en in de tab mijn gegevens op "verander mijn gegevens". Als u uw gegevens hebt veranderd, klik dan op "wijzigingen opslaan".

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Om uw gegevens te veranderen logt u in op My Hunkemöller. Klik daarna op "Mijn Profiel" en in de tab mijn gegevens op "verander wachtwoord". Vul uw huidige wachtwoord in, daaropvolgend uw nieuwe wachtwoord. Bevestig deze nogmaals en klik op "volgende".

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Als u uw persoonlijke data wilt verwijderen, updaten, overzetten of toegang tot uw persoonlijke data wilt, gebruik dan ons contactformulier op de website:

1. Ga naar "contact" en vul de verplichte velden in inclusief uw Membercard nummer

2. Kies het onderwerp "Privacy"

3. Verstuur het formulier

We zullen binnen 30 dagen na uw verzoek contact met u opnemen. Het is mogelijk dat we voor meer informatie zullen vragen.

*Let op: wanneer u uw account heeft verwijderd, kan u niet meer inloggen bij Hunkemöller om uw persoonlijke informatie in te zien.

Hunkemöller B.V. is toegewijd aan het beschermen van uw persoonlijke data. Het is uw informatie, en dat respecteren wij. Ons Privacy Statement geeft u gedetailleerde informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke data verzamelen, hoe we het gebruiken en hoe we zorgen dat het veilig blijft.

Hoe wordt het retourbedrag vastgesteld als ik online retourneer en ik bij mijn bestelling gebruik heb gemaakt van mijn Passion Points kortingstegoed?

Per artikel retour, wordt een evenredig bedrag teruggeschreven op uw (digitale) Membercard. Dit kan enkele dagen duren voordat dit is verwerkt.

Waar kan ik mijn Membercardnummer vinden?

Wanneer u een plastic Membercard heeft kan u het nummer op de achterkant van de kaart vinden onder de barcode. Wanneer u alleen een digitale Membercard heeft, kunt u deze online vinden door in te loggen bij ‘My Hunkemöller’ of via de app bij uw profiel. Daarnaast kan u uw Membercard nummer ook vinden in de footer van de Hunkemöller nieuwsbrief.

Ik kan niet inloggen op My Hunkemöller, wat nu?

Kan u niet inloggen? Check dan eerst of u het juiste e-mailadres en/of wachtwoord heeft ingevoerd. Als u de melding inloggen mislukt krijgt, heeft u waarschijnlijk nog geen account. Zie ook: Hoe kan ik een account aanmaken voor My Hunkemöller. Wanneer u uw wachtwoord kwijt bent, klik dan op wachtwoord vergeten. U krijgt van ons een e-mail waarna u via een link uw wachtwoord kan aanpassen.

Ik ben mijn Membercard verloren of is gestolen, wat nu?

Wanneer u uw Membercard bent verloren of u denkt dat hij gestolen is, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan alleen als u uw Membercard heeft geregistreerd.

Ik heb geen Passion Points ontvangen, wat nu?

Wanneer u een aankoop in de winkel doet worden uw Passion Points binnen 24 uur toegevoegd aan uw account. Wanneer u een aankoop online doet worden uw Passion Points bijgeschreven nadat uw pakketje ons distributiecentrum heeft verlaten, dit kan een aantal dagen duren. U wordt hierover geïnformeerd per e-mail. Indien de punten toch niet toegevoegd zijn, stuur dan binnen 30 dagen na uw aankoop een e-mail naar onze klantenservice membercard@hunkemoller.com. Vermeld het Membercardnummer, het bedrag dat op de bon staat en het nummer van de bon in de e-mail. Indien u op een andere manier Passion Points heeft verdiend, verstuur dan een e-mail naar onze klantenservice met uw Membercardnummer en een korte omschrijving van de actie.

Ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbief, hoe werkt dat?

Klik op ‘aanmelden’ linksonderaan deze pagina. U zult een bevestigingsmail ontvangen. Klik op de link in deze e-mail om uw inschrijving te bevestigen. Het is ook mogelijk om u aan te melden voor de nieuwsbrief in uw account. Log in op My Hunkemöller, ga naar ‘Mijn Profiel’, klik op ‘bewerken’ en vink aan “ik wil via e-mail op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Hunkemöller.” Klik daarna op ‘opslaan’.

De nieuwsbrief wordt alleen verstuurd met nieuwe acties of aanbiedingen van Hunkemöller.
- Frequentie: 3 à 4 keer per week.
- De informatie betreft nieuwe acties en aanbiedingen, inspiratie, uitnodigen voor evenementen, winacties en
  persoonlijke aanbevelingen.
- De communicatie gaat alleen via e-mail.
- De privacy- en cookieverklaring.

Ik heb twee Membercardnummers, wat nu?

Als u twee Membercardnummers heeft dan kan u deze samenvoegen op één account. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe doe ik dat?

Als u onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klikt u op de link onderaan in de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om u af te melden voor de nieuwsbrief in uw account. Log in op My Hunkemöller, ga naar ‘Mijn Profiel’ en klik op ‘bewerken’ vink uit “ik wil via e-mail op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Hunkemöller.” Klik daarna op ‘opslaan’.

Hoe lang is mijn Membercard geldig?

Uw Membercard is geldig voor onbepaalde tijd.

Hoe lang zijn Passion Points en het kortingstegoed geldig?

Als u bent aangemeld als Member voor My Hunkemöller, krijgt u Passion Points bij elke aankoop die u doet in de winkel, webshop of via de app. De Passion Points blijven één jaar geldig. Bij 500 Passion Points ontvangt u €5 kortingstegoed. Dit kortingstegoed is drie maanden geldig. Uw Passion Points en kortingstegoed worden automatisch bijgeschreven op uw account. Via de website en app heeft u altijd een actueel overzicht van uw gespaarde Passion Points en kortingstegoed. Gebruik uw kortingstegoed in de winkel, via de app of in de webshop. U kunt max. €20 shoptegoed gebruiken per bestelling.

Wat zijn Passion Points?

Als u bent aangemeld als Member voor My Hunkemöller, krijgt u bij elke aankoop die u doet in de winkel, webshop of via de app Passion Points. Voor elke €1 die u uitgeeft, krijgt u 10 Passion Points. Ook kan u op andere manieren Passion Points verdienen. De Passion Points blijven één jaar geldig. Bij 500 Passion Points ontvangt u €5 kortingstegoed. Dit kortingstegoed is drie maanden geldig. Uw Passion Points en kortingstegoed wordt automatisch bijgeschreven op uw account. Via de website en app heeft u altijd een actueel overzicht van uw gespaarde Passion Points en kortingstegoed. Gebruik uw kortingstegoed in de winkel, in de webshop of via de app. U kunt max. €20 shoptegoed gebruiken per bestelling.