Onze tankinis

Tankini

De tankini is niet meer weg te denken! Tegenwoordig komen ze in zoveel verschillende modellen en stijlen. Het is dan ook een van de meest populaire swimwear items!

Maar wat is een tankini?

Een tankini is eigenlijk een soort van bikini en tanktop in een en daar heeft het dan ook zijn naam aan te danken. U kunt een tankini herkennen aan het langere bovenlijfje. Een tankini is de ideale bikinitop voor vrouwen die graag hun bovenlichaam willen bedekken.

Voelt u zich onzeker om in een bikini top op het strand te liggen? Of wilt u een keer wat anders aan dan een badpak? Of bent u misschien wel zwanger en wilt u dit nog geheim houden? Dan is de tankini wat voor u! Er zijn tankini's die los om uw lichaam vallen, perfect dus om te verdoezelen, en tankini's die wat strakker vallen en dus juist uw rondingen positief benadrukken!

Voel jij je onzeker om in een bikini top op het strand te liggen? Of wil je een keer wat anders aan dan een badpak? Of ben jij misschien wel zwanger en wil je dit nog geheim houden? Dan is de tankini wat voor jou! Je hebt tankini's die los om je lichaam vallen, perfect dus om te verdoezelen, en tankini's die wat strakker vallen en dus juist je rondingen laten zien!

Shop tankini's

Tip: Kies voor een tankini met plooien om meer taille te creëren en hier dan ook de nadruk op te leggen. Zo lijkt u optisch smaller! En als u denkt het mag wel een beetje sexy zijn, kies dan voor een tankini met mooie V-hals voor wat extra decolleté!

Bent u nog opzoek naar nieuwe zwemkleding? Bekijk dan onze nieuwste badmode collectie! Of bent u misschien wel zwanger? Bekijk dan hier onze tips hoe u tijdens de zomer kunt genieten van uw zwangerschap!