Goede bh

Hoe weet u of uw bh goed past? Hier moet u op letten bij het dragen van een bh!

De schouderbandjes

Comfort is het allerbelangrijkst! De schouderbandjes van uw bh moeten niet te strak zitten, maar ook niet zo los dat ze van uw schouders afglijden.

Snijden uw bandjes in uw schouders?

Misschien draagt u een te grote omvangs maat (dit is het cijfer in uw bh maat). Als deze te groot is geeft de bh band niet de juiste ondersteuning waardoor uw schouderbandjes al het werk doen. Snelle oplossing: maak de bandjes van uw bh losser door ze te verstellen.

Glijden uw bandjes telkens van uw schouders af?

Dan zijn uw schouderbandjes te lang. Probeer ze strakker te maken door ze te verstellen. Kan u uw schouderbandjes niet verstellen probeer dan bh stijlen met verstelbare schouderbandjes of gebruik een fashionclip om de bandjes bij elkaar te houden.

De bh-band

De band van uw bh zorgt voor het meeste support! Dus het is belangrijk dat deze goed aansluit maar hij mag niet te strak zitten.

Snijd u bh-band in je lichaam?

Dan is uw bh-band te strak en draagt u waarschijnlijk een te kleine omvangs maat. Met de juiste omvangs maat moeten er nog twee vingers onder uw bh-band passen. Snelle oplossing: sluit uw bh op een losser haakje. Draagt u hem al op het meest losse haakje? Dan heeft u toch echt een grotere maat nodig.

Kruipt uw bh-band aan de achterkant omhoog?

Dan is uw bh-band waarschijnlijk te los en draagt u een te grote omvangs maat. Snelle oplossing: verstel uw bh band door uw bh sluiting te verstellen naar een strakkere sluiting. Draagt u hem al op de strakste sluiting? Dan heeft u een kleinere maat nodig.

De cups

Het is de bedoeling dat uw borsten helemaal in de cups passen en dat deze goed aansluiten.

Komen uw borsten boven de cup uit of krijgt u een soort dubbele borst?

Grote kans dat uw cups te klein zijn. Zit uw bh band goed? Dan heeft u een grotere cup maat nodig. Zit uw bh-band ook te strak? Dan kan het helpen om een grotere omvangs maat te proberen. Snelle oplossing: maak uw schouder bandjes losser.

Staan de cups van uw borst af en/of krijg u een plooi in uw cup?

Dan zijn uw cups waarschijnlijk te groot. Probeer dan een kleinere cup maat. Zit uw bh-band ook niet goed? Dan kan het helpen om een kleinere omvangs maat te nemen. Snelle oplossing: maak uw schouder bandjes strakker.

Wist u dat een bh eigenlijk een levensduur van maar ong. 8 maanden heeft als u deze dagelijks draagt? Draagt u dezelfde bh regelmatig en al voor een langere tijd dan kan het dus ook gewoon zijn dat uwbh aan vervanging toe is. s het een nieuwe bh en heeft u last van eerder genoemde problemen? Dan heeft u waarschijnlijk een andere maat nodig of zou u baat kunnen hebben bij bh-stijl. Ontdek welke bh-stijl het beste bij u past!Heeft u last van andere bh problemen, bekijk dan eens bh-oplossingen. En bent u op zoek naar uw allereerste bh? Dan hebben we hier de tips voor u!

Ontdek jouw perfecte bh vorm met onze sexy shapes tool!

ontdek jouw sexy shape