Kledingadvies

Welk ondergoed helpt u bij uw carrière?

Kan uw carrière wel een zetje gebruiken? De eerste stap naar succes is om in uzelf te geloven en daar komt zeker een stukje zelfverzekerdheid bij kijken. Natuurlijk beïnvloedt u lingerie niet direct uw pad naar succes, maar het heeft zeker wel effect op uw zelfvertrouwen en hoe u op anderen overkomt. Net zoals met elk ander kledingstuk waar u u goed in voelt, kan de juiste lingerie u (onbewust) lekkerder in uw vel laten zitten. Lees ons kledingadvies over welke lingerie u het beste draagt onder uw werk outfit en ontdek hoe de juiste lingerie uw carrière bevordert!

Postuur

Uw postuur heeft veel invloed op hoe mensen u zien. Zit u met uw schouders voorovergebogen en ineengedoken dan komt u veel onzekerder en geslotener over dan wanneer u een juiste houding aanneemt. Wanneer u een sterke houding aanneemt (schouders naar achteren, borsten vooruit), komt u automatisch zelfverzekerder over en zal u u ook zo voelen.

Heeft u grotere borsten?

Grote maten bh's

Dan is het soms moeilijk om een rechte houding aan te nemen. f omdat het voelt alsof u met uw borsten zit te pronken of omdat u borsten niet genoeg ondersteuning krijgen. Herkenbaar? De oplossing: Draag een bh met bredere bh bandjes en eventueel extra baleinen voor de juiste support. Ook is het belangrijk om de juiste maat te dragen. Draagt u de verkeerde maat, dan kan het zijn dat deze u niet genoeg support geeft.

Heeft u kleinere borsten?

Push-ups & Maximizers

Dan kan het soms ook lastig zijn om een rechte houding aan te nemen bijvoorbeeld als u hier een beetje onzeker over voelt. Recht op zitten met uw borsten voorruit maakt u dan soms nog zelfbewuster. De oplossing: Draag een voorgevormde bh om uw natuurlijke vorm te benadrukken of creëer extra volume met behulp van een push up bh!

Representatief

Of u nu elke dag heel corporate gekleed moet zijn (lees: nette blouses en mantelpakjes) of uzelf helemaal niet aan een specifieke dresscode hoeft te houden, het is altijd belangrijk om er representatief uit te zien en de juiste bh kan u hierbij helpen! Het is handig om een paar standaard bh's te hebben die u altijd kan dragen onder bepaalde soort shirtjes.

Standaard Bh's

T-shirt bh's

Shop

Plunge bh's

Shop

Strapless bh's

Shop

Draagt u bijvoorbeeld een t-shirt bh als everyday bh. Een t-shirt bh is gemaakt van zachte, gladde materialen waardoor u deze vrijwel niet ziet onder uw shirtjes. Waar u de structuur van een kanten bh soms door u shirtjes heen ziet, zal een t-shirt bh niet doorschijnen. Dit is dus een absolute must have voor uw dagelijkse outfit. Ook zijn de cups van een t-shirt bh voorgevormd waardoor niemand het ziet als u het koud heeft wanneer de airco weer eens te hard staat.

Draagt u graag mooie shirtjes of jurkjes met v-hals? Probeer dan eens een plunge bh. Dit is een bh met lager uitgesneden cups welke dus niet zichtbaar zijn onder een v-hals. Pluspuntje: een plunge bh zorgt ook voor een mooie decolleté. Let wel: een te diepe v-hals voor op werk is soms ook niet al te gepast.

Een goede strapless bh is ook een must have in uw garderobe. Deze komen goed te pas wanneer u een jurkje of top draagt waarbij u niet wilt dat uw bh bandjes zichtbaar zijn!

 

Naadloos ondergoed

Shop

Draagt u graag nauwsluitende jurkjes of broeken naar werk? Let dan goed op zichtbare ondergoed lijntjes. Niemand die immers hoeft te zien wat voor soort ondergoed u vandaag aan heeft. Kies voor naadloos ondergoed om er zeker van te zijn dat dit niet gebeurt. Zoals de naam al zegt, heeft dit soort ondergoed geen naden waardoor u deze ook niet door uw kleding heen ziet schijnen.

Ook een goede tip voor nauwsluitende jurkjes: shapewear! Shapewear kleed namelijk af en benadrukt op een goede manier uw curves en taille indien u dit wilt. Draagt u vaak witte blouses naar werk? Dan kan het soms ook lastig zijn om de juiste bh te vinden die niet doorschijnt. De oplossing: huidkleurige of roodkleurige bh's. Dit soort kleuren schijnen minder snel door dan bijvoorbeeld witte bh's.

Shapewear

Shop