De verschillende stijlen dames slips

De brazilian, een rio slip, een tanga string.. er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten ondergoed. Voor elke vrouw wat wils! Maar wat is nu precies het verschil tussen al deze verschillende soorten dames slips..? Wilt u er graag achter komen welke soort ondergoed het beste bij u past? Wij hebben hier de verschillende soorten dames slips voor u op een rijtje gezet zodat u makkelijk onderscheidt kunt maken tussen de verschillende stijlen en uw favoriet(en) kunt kiezen!

String

De string is een T-vormige slip die aan de voorkant hoog is uitgesneden. Aan de achterkant zit alleen een dun stukje stof wat tussen uw billen valt. Omdat een string uw billen niet bedekt, is het de ideale slip voor onder strakkere broeken en nauwsluitende jurken en rokken. De string komt daarnaast in verschillen modellen; lage string, tanga string, boxer string, hoge string en de gewone string.

Shop

Rio slips

Een rio is eigenlijk gewoon een slip. Maar wat is een slip dan? Dit is een kort broekje zonder pijpjes. Een rio slip heeft een normale bedekking en komt zowel voor in een hoog model (welke boven de heup valt) als laag model (welke onder de heup valt).

Shop

Brazilians

Een brazilian ziet er aan de voorkant hetzelfde uit als een rio slip, aan de achterkant is deze echter een stuk hoger uitgesneden waardoor u meer van uw bil ziet. Dit maakt de brazilian een sexy slipje welke u benen ook nog eens langer laat lijken! De brazilian is ook in een short variant verkrijgbaar.

Shop

Boxers

De boxer is een strakke slip met langere pijpjes. Een boxer is in feite een kort, strak broekje wat deze slip erg comfortabel maakt. Deze stijl is ook nog verkrijgbaar in een short model en een cheeky model (deze laat een klein beetje van de onderkant van uw billen zien).

Shop