5 bikini trends om verliefd op te worden!

Bikinis shoppen

Bikini trends 2022

De zomer komt eraan! Natuurlijk zijn we daar allemaal heel blij mee en kunnen we niet wachten tot we eindelijk de eerste zonnestralen op onze huid kunnen voelen. Met de zomer komen ook de nieuwe Bikini trends van 2022. Welke kleuren, welke pasvormen en welke stijlen gaan we dit jaar allemaal geweldig vinden? Ontdek onze vijf bikini trends van 2022.

#1 V-vormige bikini

Deze nieuwe bikini-look wordt super trendy deze zomer 2022. Het unieke silhouet is geïnspireerd door de jaren 80. De V-vorm van de beugel in het midden van de bikinitop is een eenvoudige blikvanger. Je went snel aan de nieuwe look en zal hem zelf ook willen dragen. 😉 Draag een bijpassend bikinibroekje met een hoge taille en je look is compleet.

Shop nu

#2 Geel

Felle kleuren gaan ook een populaire bikinitrend zijn in 2022. Vooral geel! Met een gele bikini ben je de blikvanger op het strand, omdat de kleur positiviteit en levensvreugde uitstraalt. En daar kunnen we toch niet genoeg van hebben? Dus koop een gele bikini en je zult stralen als de zon!

Shop nu

#3 Hoog getailleerd

Deze trend is al een tijdje aanwezig en zal ons niet zo snel verlaten. We houden ervan omdat het model ons slanker maakt en een smalle taille geeft. Dus als je de juiste hoge taille bikini voor 2022 nog niet hebt gevonden, is dit het moment. 😊