Bikini soorten

Zon, zee, strand: we love summer! Kom maar op met het mooie weer, kunnen we eindelijk weer een nieuwe bikini kopen! Maar wat is er tegenwoordig veel keuze uit verschillende soorten bikini stijlen! Van triangel tot push-up bikini, van bandeau tot halter, tankini’s… Ontdek hier alle verschillende soorten stijlen en kies uw favoriet(en)! Bent u meer geïnteresseerd om de verschillende bikini slip stijlen te ontdekken? Ontdek dan dit bikini slip overzicht!

Triangel bikini

Misschien wel de bekendste bikini top is de triangel bikini. Dit is een bikini top met een driehoekige vorm die u vaak met behulp van de touwtjes gemakkelijk kunt verstellen.

Triangel bikini's

Bandeau bikini

Deze top heeft geen schouderbandjes maar een striksluiting voor om de nek. Zo blijven uw schouders bloot. De ideale bikini top om egaal en streep loos bij te kleuren.
Bandeau bikini's

Beugel bikini

Zoals de naam al zegt is dit een bikini top met beugels. Deze top biedt dus de perfecte ondersteuning, en geeft u het gevoel alsof u eigenlijk een bh aan hebt.
Bikini tops

Balconette bikini

Net zoals de gelijknamige bh soort, heeft een balconette bikini top losse cups die horizontaal wat lager uitgesneden zijn.
Bikini tops

Strapless bikini

Deze bikini tops hebben geen bandjes of bandjes die u los kunt halen. Dit is dus zeker een favoriete stijl om te dragen als u wilt gaan zonnen!

bikini tops

Halter bikini

Een halter bikini heeft stevigere bikini bandjes die u om de nek vast knoopt. Hierdoor biedt deze top meer support en creëert het een mooie decolleté.
Bikini tops

Push up bikini

Een push-up bikini heeft extra padding en is zo gevormd dat het uw borsten een extra lift geeft!
Push-up bikini's

Tankini

Een tankini is een top met extra lijfje. Ideaal voor wanneer u uw buik zou willen bedekken.
Tankini's

Alle bikini tops

Shop