• Home
  • Bh
  • Sport Bh's

Sport BH: optimale ondersteuning tijdens het sporten

Als je sport, is een sport bh essentieel. Experts raden ook dringend aan om tijdens het sporten altijd een sport bh te dragen. En niet alleen omdat een sport bh comfortabeler is tijdens een training. Zonder sportbeha riskeer je weefselschade en rugpijn. En het maakt niet uit of je een kleine of grote borst hebt! Elke vrouw moet absoluut een sportbeha dragen die goed past tijdens het sporten. Vooral bij intensieve trainingen zoals joggen, HIIT, aerobics of springtouw, mag de sport bh niet worden vergeten om permanente schade te voorkomen (borst verliest zijn stevigheid en begint te hangen). Neem een kijkje en koop je HKMX sport bh direct online.

De juiste sport bh - HKMX Hunkemöller

De selectie is enorm en er zijn een oneindig aantal verschillende soorten sport bh's. Afhankelijk van de sport heb je lichte, gemiddelde of krachtige ondersteuning nodig. De Hunkemöller HKMX Hunkemöller Sport bh's zijn beschikbaar voor niveau 1 (lichte ondersteuning), niveau 2 (gemiddelde ondersteuning) en niveau 3 (sterke ondersteuning). Op deze pagina kun je de Sports bhs Level 2 bekijken. Deze hebben iets bredere riemen en vaak voorgevormde cups. Ondersteuning is dus gegarandeerd en je kan zonder aarzeling en zonder pijn van jouw training genieten. Als je je afvraagt welke sport bh je moet dragen om te joggen, dan zeggen we: niveau 3! Je borsten zullen je bedanken.

Welke sport bh met grote borsten?

Vrouwen met grote en kleine borsten moeten tijdens hun training altijd een Hunkemöller sport bh dragen. Een normale bh dragen tijdens sporten moet niet worden overwogen. Het maakt niet uit of het yoga, jogging, basketbal of gymnastiek is. Als je grotere borsten hebt, is het raadzaam om een sport bh met gekruiste bandjes te kiezen of een level 3 sport bh. Dit geeft een aangename verlichting voor de rug en ziet er geweldig uit. Bij Hunkemöller vind je een geweldige selectie sport bh‘s van niveau 1 tot niveau 3.