Bikini slip

Hoe chill is het om rustig te relaxen op het strand en te genieten van het zonnetje? Wij houden ervan! Het is extra vervelend als u toch niet helemaal tot rust kan komen omdat u het gevoel heeft de verkeerde bikinislip te dragen. Er is dan ook zoveel keuze en vaak weten we niet wat het verschil is tussen de verschillende modellen. Maar geen zorgen, wij helpen u graag verder! Hieronder vindt u een overzicht van alle Hunkemöller bikinislips met de nodige uitleg zodat u exact weet wat elke stijl inhoudt. Ontdek snel uw favoriete bikini slip!

Sexy fit

Brazilian Bikini Slip

Dit is de meest sexy bikinislip! De achterkant van een brazilian is nogal diep uitgesneden waardoor u veel van uw bil laat zien. Daarnaast draagt u deze slip laag op de heupen. Dit type is perfect als u heel hard heeft gewerkt aan uw summer body (lees: ontelbaar veel squats heeft gedaan) en u het resultaat graag wilt showen!

Brazilian Bikini Slips

String Bikini Slip

Dit model ziet er hetzelfde uit als de string die u draagt als ondergoed en bedekt uw billen dus bijna niet. Ze is perfect als u helemaal geen tan lines wilt zien. Wie kiest voor de string moet wel wat zelfvertrouwen hebben want u zal met de billen bloot op het strand liggen ;)!

String Bikini

Flirty fit

Tie Tanga

Deze bikinislip heeft koordjes aan de zijkant waarmee ze heel gemakkelijk verstelbaar is. Het is dus het perfecte model om te zonnen omdat u minder zichtbare "tan lines" krijgt! Het is dan weer niet de meest geschikte slip als u veel strandactiviteiten wenst te doen.

Tie Tanga Bikini Slip

Cheeky Bikini Slip

Deze bikinislip doet haar naam alle eer aan! Een cheeky bikinslip is hoger uitgesneden aan de achterkant. Ze bedekt iets minder uw billen dan de gewone rio. Deze slip is perfect als u uw benen optisch wil verlengen en een tikkeltje meer van uzelf wil laten zien. Perfect voor een flirty look!

Cheeky Bikini Slips

High Waisted Bikini Slip

Dit is een hogere slip die uw buikje goed inpakt. Ze bezorgt u een mooie taille en bedekt de zones waar u onzeker over bent. De fold over variant kan u als normale slip dragen of omslaan voor extra bedekking. Het is tevens ook een goed model als u uw taille wilt benadrukken.

High Waisted Bikini Slip

Regular fit

Rio Bikini Slip

Het rio model wordt ook wel de gewone slip genoemd. Ze heeft brede banden aan de heupen en bedekt uw billen. Kies voor deze bikinislip als u liever niet teveel bloot laat zien. Het is een echte klassieker die iedereen mooi staat!

Rio Bikini Slip

Bikini Boxers

Dit model ziet eruit als een heel korte short en biedt dus comfort & bedekking. Dit is de perfecte bikinislip als u van plan bent iets actief te gaan doen.

Bikini Boxers