Onze plak bh's

Wat is een plak bh?

Een plak bh is een bh zonder omvangsband en bh bandjes dus onzichtbaar onder kleding met een laag uitgesneden rug. Hoe blijft een plak bh dan zitten? Een plak bh heeft een speciale plakrand waardoor deze op uw borsten blijft plakken. Zo krijgen uw borsten ondersteuning zonder dat u een bh ziet zitten!

Welke maat plak bh moet ik dragen?

Bij Hunkemöller verkopen we plakbh's in zowel maten als S t/m XL en cupmaten A t/m D. In de maattabel hierboven vindt u een compleet overzicht met de maten. De cups van een plak bh hoeven niet uw gehele borsten te bedekken zolang ze maar goed vastzitten en de voorkant van uw borsten bedekken.

Hoe doet u een plak bh aan?

 1. Bevestig uw plak bh op een schone, droge huid (anders blijft deze niet plakken)
 2. Plaats de plak bh op de gewenste plek (als uw plak bh uit losse cups bestaat, bevestig dan de cups een voor een)
 3. Druk met beiden handen de cups aan zodat deze goed blijven zitten (als je een plak bh met losse cups hebt, maak ze dan eerst aan elkaar vast middels het haakje in het midden)

Onze plak bh's

Push-up plak bh

Net zoals een push-up bh heeft deze plak bh een push-up effect! Bent u op zoek naar zowel een oplossing voor onder dat jurkje met laag uitgesneden rug maar wilt u uw borsten ook een lift geven? Dan is dit de plak bh voor u! Wilt u uw borsten een extra boost geven? Gebruik dan de speciale rijgsluiting om uw borsten mooi samen te brengen en creëer zo de perfecte decolleté!

Shop

Alternatief: nipple covers

Een alternatief voor een plak bh is een paar nipple covers! Deze plakt u op uw tepels zodat deze niet door uw kleding schijnen en zo kan u gemakkelijk kleding aan met een diepe v-hals of laag uitgesneden rug. Bedenk wel dat nipple covers uw borsten geen ondersteuning biedt. Als u wat vollere borsten heeft kan het dus fijner zijn om een plak bh te dragen.

Shop

Hoe maakt u een plak bh schoon?

 1. Was uw plak bh met de hand en met water en milde zeep. Doe dit elke keer nadat u hem gedragen heeft.
 2. Spoel de plak bh goed af en laat hem aan de lucht drogen.
 3. Wanneer uw plak bh droog is kunt u het beschermingsfolie terugplakken zodat er geen stof en vuil op de plakrand komt.
 4. U kan uw plak bh hergebruiken.
Tips:
 1. Draag geen body lotion, geurtje of make-up op je borsten wanneer u een plak bh draagt, anders beschadigd de plakrand
 2. Gebruik niet uw nagels of een borsteltje om uw plak bh schoon te maken
 3. Droog uw plakbh nooit met een handdoek; de stofjes van uw handdoek blijven anders op de plakrand achter
 4. Bent u op zoek naarandere lingerie oplossingen? Ontdek dan hier welk ondergoed u kunt dragen onder verschillende soorten jurken. Of kom erachter welk ondergoed u onder witte kleding kunt dragen!