Honden onesie

Een stijlupdate voor je trouwe viervoeter!
Shop nu

Must Have Alert: Hondenkleding van Hunkemöller!

Met onze nieuwe hondenkleding collectie, kun je jouw hond nu warm houden in de winter en een stijlupdate geven. Tegelijkertijd beschermt het ook uw huisdier tegen de winter temperaturen. Deze honden onesies zijn gewoon te schattig. Cuteness overload!

Verschillende ontwerpen in Hondenkleding

Dit jaar kan je kiezen uit 6 ontwerpen voor je honden onesie. Een rode onesie die je hond transformeert in een schattige kerstman of een onesie met een klein stoffen gewei, zodat je nu kan gaan wandelen met een klein rendier. Of kies voor de winter look met rode of blauwe tinten. Alle zes de onesies hebben een capuchon die je op het hoofd van je hond kunt zetten, voor als het plotseling zwaar begint te sneeuwen tijdens je wandeling. Of gewoon omdat het je hart laat smelten! Je kleine viervoeter zal dan ook dankbaar zijn in deze warme en stijlvolle honden onesie.

Welke maat heeft mijn hond nodig?

Onze honden onesies zijn verkrijgbaar in maat XS, S, M, L en XL. Voor kleine honden zoals Chihuahuas adviseren wij de maat XS. Honden, die iets groter zijn dan Chihuahuas, bijvoorbeeld voor de Franse Bulldog, adviseren wij een maat S. Maat M is voor middelgrote honden zoals Beagles of Corgi's. Voor grotere honden zoals de Boarder Collie adviseren wij de maat L. Honden, die iets groter zijn dan de Boarder Collie, bijvoorbeeld de Bull Dog, adviseren wij een maat XL. We raden je aan jouw hond nauwkeurig op te meten om zo de juiste maat te kiezen. Wat voor soort hond je ook hebt, Hunkemöller heeft de juiste hondenkleding voor jouw viervoeter.
Pro-tip: ontdek onze onesies en vind ook een geschikte onesie voor jou! Je kunt de koude winterdagen dus warm en stijlvol doorbrengen samen met je trouwe viervoeter!

Onze Hondenkleding