null

Honden onesie

Een stijlupdate voor je trouwe viervoeter!
Shop nu

Must Have Alert: honden onesie van Hunkemöller!

Je kunt je hond nu warm houden in de winter en een stijlupdate geven. Tegelijkertijd beschermt het ook uw huisdier tegen de winter temperaturen. Deze honden onesies zijn gewoon te schattig. Cuteness overload!

Hert, rendieren of winter patroon

Dit jaar kan je kiezen uit 3 ontwerpen voor je honden onesie. Een bruine onesie die je hond transformeert in een schattig hert of een onesie met een klein stoffen gewei, zodat je nu kan gaan wandelen met een klein rendier. Of kies voor de winter look met rode, beige en blauwe tinten. Alle drie de onesies hebben een capuchon die je op het hoofd van je hond kunt zetten, voor als het plotseling zwaar begint te sneeuwen tijdens je wandeling. Of gewoon omdat het je hart laat smelten! Je kleine viervoeter zal dan ook dankbaar zijn in deze warme en stijlvolle honden onesie.

Welke maat heeft mijn hond nodig?

Onze honden onesies zijn verkrijgbaar in maat S, M en L. Voor kleine honden zoals Chihuahuas adviseren wij de maat S. Honden, die iets groter zijn dan Chihuahuas, bijvoorbeeld voor de Franse Bulldog, adviseren wij een maat M. Maat L is voor middelgrote honden zoals Beagles of Shiba Inus. We raden je aan jouw hond nauwkeurig op te meten om zo de juiste maat te kiezen.
Pro-tip: ontdek onze onesies en vind ook een geschikte onesie voor jou! Je kunt de koude winterdagen dus warm en stijlvol doorbrengen samen met je trouwe viervoeter!