Monokini

Ben jij op zoek naar een fashionable badpak? Of wil je een keer wat anders dragen? Dan hebben we goed nieuws! Monokini's zijn de badpakken trend van het moment!

Wat zijn monokini's?

Monokini's zijn in feite een bikinitop en bikinislip aan elkaar vast gemaakt. Het heeft dus veel weg van een badpak alleen bedekt het niet uw gehele lichaam. Een monokini is dus eigenlijk een soort sexy variant van een badpak.

Wat de monokini zo fashionable maakt..

is dat de top en het broekje vaak op een bijzondere manier aan elkaar bevestigd zijn. Je ziet vaak dat de twee verbonden worden door een strook over je buik waardoor je aan de zijkant sexy cut-outs krijgt.

Ongeacht het model, de monokini benadrukt jouw vrouwelijke vormen en geeft jou dan ook een super feminine en fashionable look! Maak je strandlook compleet met strandaccessoires of strandkleding. Of bekijk onze badpakken of uitgebreide bikini collectie!

Tip: een monokini is ook de perfecte top voor je festival outfit of een strandfeestje! Net zoals dat je bodies kunt dragen als top, maak je ook een fashion statement wanneer je je monokini draagt als festival outfit! Combineer je monokini met een leuke jeans short of een rokje en geef je look een boost!

Alle badmode

Shop